LOL

League of Legends på efterskole

Du kan spille computerspil såsom CS GO og League of Legends i skoletiden på Agerskov Ungdomsskole.

LoL, Counterstrike og Fortnite

Strategi, teknik og muligheder for at udvikle dig

Spil LoL på efterskole. Tjek du hørte rigtigt! Den er skam god nok. Du kan spille computerspil såsom CS: GO og League of Legends i skoletiden på Agerskov Ungdomsskole.

Esport er sprunget frem og er helt sikkert kommet for at blive. Historisk set var LoL et af de første store spil, der tiltrak et kæmpe live-publikum – og ikke mindst kæmpe store pengesummer til de allerbedste.

 

Vi satser stort og forsøger at skabe de bedste muligheder for esport og gaming. Vi har faciliteterne i orden og tager træning, fællesskab med andre og dine fremskridt alvorligt.

Hvis du vælger at tage på Agerskov Ungdomsskole for at træne dit game, så fortryder du det næppe.

LoL: dit spil - dine muligheder

Vi træner teknikker i LOL og Fortnite  én time om ugen. Det lyder måske af lidt, men i denne time gennemgår vi basis teknikker inden for top, mid, jungle og ADC roller, så du og dit hold er helt skarpe, når I møder andre efterskoler i hæsblæsende kampe.

Vi gennemgår de forskellige champions, så du har mulighed for at finde dine favoritter – og efter erfaring kan det godt tage tid. Noget vi har masser af. Og det er der også brug for – for når du har styr på din rolle og champion, skal alle hotkeys ligge i fingrene. Det går ikke, at du choker, når du jungler i lvl. 23 og dig og dit hold står tied med modstanderen.

Vi arbejder f.eks. med:

  • Strategi
  • Samarbejde
  • Forskellige Champions

Hvor mange timer om ugen?

League of Legends og Fortnite valgfaget undervises 1 time om ugen, med mulighed for yderligere træning om aftenen. Valgfaget vælges for et halvt år af gangen.

Så hvad venter du på? Ring, skriv eller fang os på discord, hvis du har spørgsmål. Så skal vi nok svare på alle de spørgsmål, du end måtte have.

Fortnite - Battle Royale møder Minecraft

Hvis du bare går en smule op i gaming, så er du unægtelig stødt på Fortnite. Et spil, som for nogen, deler vandene. Ikke desto mindre træner vi også dette i denne time. Så har du brug for et break fra League of legends, så kan du snuppe dig et slag Fortnite.

MØD UNDERVISERNE I E-SPORT

Esben Sandholdt Adamsen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning