Tilmeld dig Agerskov Ungdomsskole

Et år på efterskole, er et år, du aldrig glemmer. Vi har omgivelserne og rammerne på Agerskov Ungdomsskole til at give dig den bedste start på livet

Sådan bliver du elev på Agerskov Ungdomsskole

Når vi har fået tilmeldingen, laver vi en skolekontrakt, som vi sender til jer sammen med en opkrævning på 500 kr i indmeldelsesgebyr.

Når I har underskrevet skolekontrakten, returneret den til os og betalt 500 kr i indmeldelsesgebyr, er pladsen jeres.

I september året inden skolestart opkræver vi startgebyr på 2700 – vi sender en opkrævning.

Hvor meget før skal man melde sig til? (det er en god ide at melde sig til 2 år før start – da der hurtigt bliver optaget)

Vi optager eleverne efter princippet “først til mølle” – det betyder, at du skal tilmelde dig i god tid, hvis du vil være sikker på en plads på din drømme-efterskole. Vi anbefaler, at du melder dig til senest et år i forvejen.

Du kan tilmelde dig  Agerskov Ungdomsskole på 2 måder:

• Du kan melde dig til her på hjemmesiden – tryk her
  • Udfyld tilmeldingsblanketten i vores infohæfte og send den til os – enten på mail eller almindelig post. Du kan også downloade den her.

Tilmeld mig nu

Jeg har valgt dykning på Agerskov Ungdomsskole, fordi jeg synes det var en virkelig fed mulighed for at prøve noget nyt, jeg har aldrig dykket før, så derfor gad jeg godt prøve det. Hvem har ikke lyst til at prøve at komme til Maldiverne og dykke? – Emma Bøgsted Prüss

Gør det!

Hvornår skal du gå på Agerskov Ungdomsskole?

Det er ikke for sjov, når vi siger, at et år på efterskole, er et år, du aldrig glemmer. Omend du har planer om at gå et, to eller tre år på efterskole, så vil det være noget helt specielt. Sommerfugle i maven, når du har første skoledag, store tudedag når året er slut og alt det ind imellem er opskriften på en fantastisk tid.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med tilmelding, skal du huske, at du og dine forældre altid er velkommen til at kontakte os. Hvis du er klar på, at Agerskov Ungdomsskole skal være en del af din fortid, nutid og fremtid – så skynd dig at melde dig til.

Book en rundvisning

Mor - Far - læser I med?

Hvordan med økonomien?

Det kan være svært at svare på, hvad det kommer til at koste, når du skal på efterskole. Man får som udgangspunkt støtte af staten, når man melder sig til en efterskole. Hvor meget støtte du får, kommer an på hvor høj indkomst husstanden har haft de foregående år. Og så kigger man også på, om du har hjemmeboende søskende. Forvirret? Det skal du ikke være. Det hele udregnes automatisk.

Læs mere om økonomien