Dykning

Dykkercertificat

Lær at dykke i fantastiske faciliteter, få dykkercertifikat og prøv at dykke under sydens sol i verdens mest spændende valgfag.

Hvis du er en vandhund, du nyder at svømme eller dykke, både i poolen og ved stranden eller du har lyst til at prøve noget helt nyt, så har vi det perfekte valgfag til dig. Hvert år udvælger vi to destinationer, hvor vi færdiguddanner vores elever med et PADI-dykkercertifikat, imens vi får en fantastisk tur til verdens smukkeste dykkerdestinationer. I år har vi valgt Maldiverne og Sydafrika – og vi garanterer, at det bliver en kæmpe oplevelse!

Hvad siger eleverne

Afspil video om empty

Dykning

Hvor mange timer om ugen

Dykning har 2,5 undervisningstimer om ugen og valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen. 

Dykkerrejsen til hhv. Maldiverne og Sydafrika koster hver især ca. 16.000 kr og er ikke inkluderet i prisen for efterskoleopholdet. 

Information om betaling sendes ud, når du er tilmeldt.

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET DYKNING

I dykkerfaget vil du blive undervist i teknikken og sikkerheden, der kræves, for at blive PADI-certificeret dykker. Det betyder, at vi arbejder i vores egen svømmehal med professionelt dykkerudstyr, hvor du vil gennemgå de første 2 faser og lære alt det grundlæggende, inden du får mulighed for at afslutte dit valgfag med en dykkerrejse til enten Maldiverne eller Sydafrika. Her vil du have mulighed for at afslutte din træning ved at tage 3. og sidste del af dit certifikat, og kommer altså hjem som uddannet dykker. Hvis du synes, det lyder fedt – så har du ret!

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Sikkerhed
  • Teknik
  • Tegn og kommunikation under vandet
  • Svømmeteknik
  • Dykkernes skrevne og uskrevne regler

Følg livet på AU

Mærk stemningen, og lær os at kende på vores instagram profil
@agerskovungdomsskole

Verdens vildeste destinationer

til verdens fedeste valgfag

Maldiverne

Maldiverne er et af verdens fedeste dykkerområder, hvor du ser fisk i de vildeste farver og former. Djævlerokker, skildpadder, hajer, og meget mere. Du kommer ned til en temperatur på 29˚ – både til vands og lands. Her vil du opleve de ægte hvide sandstrande og azurblåt, krystalklart vand, hvor vi sammen går i dybden – både bogstavelig talt og med undervisningen. Samtidig vil du opleve palmer og sandstrande og smage på livet på en af Maldivernes 26 atoller – eller øer.

Sydafrika

I Sydafrika går turen til den lille by Umkomaas, der ligger 30 min. fra Durban. Her ud for ligger det verdenskendte rev “Aliwal Shoal”, der er på verdens top 10 liste over steder, man skal dykke. Du kan møde: Djævlerokker, skildpadder, hajer, og gigantiske pukkelhvaler. Temperaturen er selvfølgelig over de 25 grader både over og under vandet. Maden er helt fantastisk, meget europæisk inspireret. Efter dykker dagene går turen til en af de helt store “nationalparker”, hvor vi skal på flodsafari og lede efter flodheste og krokodiller – uden at komme alt for tæt på. Dag 2 står på safari, hvor der er mulighed for at finde resten af “The big five” som består af løven, elefanten, leoparden, bøflen og flodhesten. 

Mød underviserne i Dykning

Besøg os!

Vi afholder ikke efterskolernes aften i år grundet skitur.

Hvis du har lyst til at besøge os kan du tilmelde dig en af besøgsdagene.

Kom på besøg - Book en rundvisning