FIFA

Esport: Træn FIFA på Efterskole

Her kan alle være med. Det er okay at vælge faget, selvom man ikkehar nedlagt 500 timer i FIFA

Alle kan være med

Det fede ved FIFA og esport spillene generelt er, at både piger og drenge har samme forudsætninger for at spille lige op mod hinanden. Så hvad enten du er lille eller høj, nybegynder eller ekspert, dreng eller pige, så er du velkommen på holdet.

Både for piger og drenge

Har du, hvad der skal til?

Er du én af dem, der længes efter Camp Nou, men nok må erkende, at benene ikke har, hvad der skal til. Så er du havnet det helt rigtige sted. På Agerskov Ungdomsskole har du mulighed for at træne på de største stadions i verden – alt imens du sidder med en Playstation 4 controller i hånden. Hvis du tilmelder dig valgfaget, kan du forvente at dele ud af egne erfaringer – hvis du har nogen. For det er helt okay at tilmelde sig valgfaget, hvis du ikke har den store erfaring med FIFA – det kan du få!

Hvor mange timer om ugen?

Valgfaget vælges for 1,5 time om ugen og kan vælges for et halvt år ad gangen. Du kan forvente at deltage i turneringer, hvor vi i løbet af året kårer og hylder Agerskovs undefeated sejrherre. For at nå hertil, skal du arbejde tæt sammen med andre, da vi har erfaret, at du som elev kan lære utroligt meget af de erfarne FIFA spillere.

Spiller du også League of Legends og CS GO?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi satser stort på League of Legends, CS GO og Fortnite – ja hele esports bølgen, som de seneste år har fundet fodfæste på mange andre efterskoler. Hvis du leder efter en efterskole, hvor du kan udvikle dig og lære at holde hovedet koldt i pressede situationer, så er Agerskov Ungdomsskole det helt rigtig sted. Vi sikrer, at du får den rette fysiske træning og tekniske træning i Counter Strike, LOL, FIFA og Fortnite. 

Læs mere her

 

 

MØD UNDERVISERNE I FIFA

Søren Mink

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning