CS:GO

Spil CS GO på efterskole

Du får mulighed for at træne dine esports færdigheder op til 7,5 timer om ugen. Counter strike udgør en stor del af vores træningstimer.

Hvad venter du på?

Er du interesseret i Counter Strike?

Spil CS:GO på efterskole. Du har på AU mulighed for at træne dine esports færdigheder op til 7,5 timer om ugen. Counter Strike udgør en stor del af vores træningstimer og du kan i løbet af året forvente at træne individuelt såvel som i hold. Vi har teamet op med Sønderjylland’s bedste trænere, så du får det optimale ud af træningstimerne.

 

 

 

CS:GO er på alles læber, efter at det danske hold Astralis har indtaget samtlige førstepladser i forbindelse med de største turneringer i verden. Danmark er de seneste år blevet ramt af esport bølgen, og vi er overbeviste om, at esport er kommet for at blive.

 

 

Hvad er du?

GL, AWP'er, Rifler, Entry fragger eller supporter?

Du vil bliver udfordret på dine vante rammer, når du starter med at dyrke esport på seriøst plan. Selvom du måske altid har udfyldt rollen som Rifler, er du måske i realiteten en IGL. Who know’s? Sammen med vores faste trænere, får du lov til at udfordre dine egne grænser og finde frem til de positioner, der passer din spillestil bedst.

Det første skridt mod at blive den bedste – og det er lige meget, hvilken sportsgren vi taler om, så er fysisk træning et must! Når kroppen tvinges til at sidde ned så længe, alt i mens hjernen konstant brager igennem på højtryk, er fysikken nødt til at kunne følge med.

Du vil derfor følge en nøje planlagt træningsplan sammen med elever fra skolens andre fag. Du vil gennemgå mental træning, så du kan modstå pressede situationer i 14. runde. Og du vil nyde godt af en kostplan, der sikrer, at de små grå har fri passage både i og udenfor gamerstolen.

Gla1ve fra Astralis er et klasse-eksempel på, hvor tæt forbundet esport, kost og fysisk træning er. Og vi mener, hvis det er godt for Gla1ve, så er det også godt for Agerskovs esport spillere.

Hvad er e-sport på AU?

Professionel esport: Er du den næste Astralis spiller?

Hvem ved? Hvis du dagligt logger mange timer bag skærmen og Counter Strike Global Offensive er dit foretrukne valg, når du åbner STEAM, burde du uden tvivl overveje en esport efterskole med en esport linje eller valgfag.

Vi træner både op til flere årlige turneringer mod de andre efterskoler og vi holder derudover jævnligt træningssessions med eleverne på efterskolen.  For om man vil det eller ej, så kræver det, at du er en holdspiller, når du og dit hold rusher Dust 2.

Let's get going

CS:GO og lol: Vi træner det hele

Nu sidder du måske og tænker: “Arrrhh, nope! Jeg spiller ikke LoL – det er for “lollet”. Men det er umiddelbart ikke nogen dum idé at prøve sig selv af i uvante omgivelser. CS:GO og League of Legends minder på mange måder om hinanden. Der er fem spillere på et hold og forskellige roller, der skal varetages, for at man, som et hold, kan løbe afsted med sejren.

Taktikkerne er ikke ens – men mellem linjerne er der noget at hente. Det lover vi. Derfor spiller vi også LoL, selvom du måske i virkeligheden har mest lyst til en svømmer i fy_pool_day.

Hvis du sidder og tænker: “Det her lyder vildt fedt!”. Så giv os et kald eller book en rundvisning. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Book en rundvisning

Mød underviserne i e-sport

Esben Sandholdt Adamsen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning