Tøsefnidder

Tøsefnidder

Lidt ekstra tid med pigerne i et kreativt pusterum, hvor du kommer til at grine og hygge og lave en blanding af en masse tøseting!

Lidt ekstra tid med pigerne

På efterskolen er der hele tiden noget at give sig til. Der er masser af ting at give sig til og en masse mennesker omkring dig, og derfor er det også rart, når man indimellem kan få et pusterum, hvor man bare hygger sig. Det er det, vi gør. Vi sørger for at få indlagt en times wellness hver uge,  du får ekstra tid til at snakke om verden og lærer at bage søde sager, prøver kræfter med kreative projekter og får både trænet lidt og slappet grundigt af.

Tøsefnidder betyder, at drenge har ingen adgang! Når der er så meget fart på i dagligdagen, er det rart at kunne slappe lidt af med hyggelige projekter, imens man får snakket om de små ting, der kan irritere i dagligdagen. Det er det, vi gør. Vi hygger os helt vildt og laver en masse små projekter, som vi selv bestemmer i løbet af det halve år, som valgfaget fylder. Det er en god pause fra en travl hverdag, hvor vi kan være lidt ekstra pige-agtige – det har de fleste vist godt af.

Hvad oplever du i valgfaget Tøsefnidder?

Vi laver en masse kreative ting, hygger os sammen og får snakket om løst og fast. Vi bager pandekager, viser gode øvelser til numser og lår og så står vi for dekorationer og kreative ting til skolen og derhjemme. Vi laver altså græskar til Halloween, træningsøvelser, kagebagning og en masse andet – men det vigtigste er –  at vi hygger os sammen og giver lidt afslapning og får tøsefnidret om alle de ting, som drengene ikke skal blande sig i. Prøv det – det er vildt hyggeligt!

Imens vi snakker og fnidrer, laver vi blandt andet:

  • Hyggelige ting!
  • Kreative og dekorative projekter
  • Små fysiske øvelser og tricks
  • Bager lækkerier og søde sager
  • Massage, mindfulness og yoga

Hvor mange timer om ugen?

Tøsefnidder fylder 1 time om ugen og valgfaget forløber over et halvt skoleår.

Kun for tøser

På Agerskov er vi meget opmærksomme på, at vores elever skal have det godt. I en dagligdag med så mange mennesker og fart på, med nye, spændende arrangementer og en masse nye venner, er det altså også rart at have en lille pause i hverdagen. Derfor har vi lavet valgfaget tøsefnidder, så du kan få tid til at slappe lidt af og nyde at lave hyggelige småting, imens du, og de andre piger på holdet, får snakket lidt om hverdagen.

Vi bestemmer selv, hvilke projekter vi kaster os ud i. Og så sørger vi selvfølgelig for, at du kommer til at have det sjovt, lærer nye ting, som du kan bruge i dagligdagen og at vi får hygget os en hel masse. Det er vigtigt at have det godt – og det kan lidt ekstra tøsefnidder altid hjælpe med. Vi glæder os meget til at have dig med, det bliver mega hyggeligt!

MØD UNDERVISERNE I TØSEFNIDDER

Jytte Gjelstrup

Send Email

Runa Carstens

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning