Strikkehygge

Strikkehygge på AU

Elsker du også din bedstemors sweater?

Strikkeklub

Vil du lære et virkelig tilfredsstillende håndværk, hvor du lærer at føre kreative idéer ud i livet, og hvor du kan gøre selv din elitestrikker-mormor rødgul af misundelse? Er du måske i forvejen ramt af strikkefeber, eller drømmer du bare om at kunne strikke en sweater, der får din instagram til at eksplodere? I så fald – kom hid!

I strikkehygge skal vi hygge, sludre med hinanden, drikke varm the og så skal vi selvfølgeligt også lære at strikke. Det er derfor ikke et krav, at du i forvejen kender ret og vrang, du skal bare have mod på at lære.

Vi starter nemlig helt fra bunden og kommer igennem forskellige teknikker og færdigheder. Du lærer at slå masker op, fremtrylle flotte mønstre, gennemskue strikkeopskrifter, og så har vi som mål, at du lærer at strikke din helt egen lækre sweater.

Uanset om du har kan starte et bål med dine strikkepinde, engang har strikket en halvfærdig karklud eller aldrig har rørt et par strikkepinde, så frygt ej. Her kan alle være med, og vi tager tingene i dit tempo. Det bliver sindssygt hyggeligt!

 

Hvad oplever du på valgfaget?

Du vil opleve hygge og samvær på højt plan og du vil desuden opleve tilfredsstillelsen i at arbejde med dine hænder og se, hvordan ide og omhu bliver til seje resultater, som du kan bruge i din hverdag eller give væk som fantastiske gaver. 

 

Vi arbejder f.eks. med:

  • Forskellige færdigheder
  • Både bundne projekter og frie opgaver. 
  • Lære at læse strikkeopskrifter
  • HYGGE! 

Hvor mange timer om ugen?

Strikkehygge finder sted hver mandag eftermiddag i 1,5 time.

Vidste du, at...

Vi skal ikke strikke så meget, at vi ikke får hygget, men vi skal heller ikke hygge så meget, at vi ikke får strikket. Der er plads til begge dele og begge dele er lige vigtige. Imens du får arrangeret dine masker og kommer videre med verdens fedeste karklud, er der tid til at sludre med veninderne og snakke hele efterskolelivet igennem. 

Der skal brygges kaffe og te, sættes sig godt til rette og nyde, at der er tid til at slappe af.

MØD UNDERVISERNE I HÆKLEHYG

Runa Carstens

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning