SoMe

SoMe Ekspert?!

Er du den næste store youtuber, influencer eller journalist? Så har vi de rigtige værktøjer til dig!

Lær hvordan man gør nettet både sjovt og til en karriere

Idag kender alle Youtube og Instagram og med millioner af personligheder, der har millioner af følgere, er der ikke nogen grund til at tro, at du ikke kan være den næste. Det er altså både en sjov hobby, som kan være personlig og hyggelig og en virksomhedsmodel, som kan kaste rigtig mange penge af sig. Vi lærer dig at knække koden til, hvordan du bedst kan gøre dit indtog blandt de mange internet-kendisser.

Vi kan selvfølgelig ikke love dig, at du bliver den næste PewDiePie eller at du kommer til at leve som influencer og millionær, men vi kan love dig, at du kommer til at lære, hvordan de gør. Der er nemlig meget at lære omkring, hvordan man får sådan en hobby lavet om til en karriere. Hvert minut uploades 300 timers materiale til Youtube og hver dag lægges 95 millioner billeder på Instagram. Hvis du vil lære, hvad det kræver at blive set – så har du fundet det rette sted.

Hvad oplever du i valgfaget SoMe?

Vi arbejder med de små tricks, tekniske redskaber og virkemidler, som kan skabe interesse og generere følgere på de sociale medier. Det handler om at skabe troværdighed og nærvær samt at bruge de muligheder, som medierne giver os. Vi arbejder med efterskolelivet som udgangspunkt og lærer dig, hvordan du kan bruge din stemme og personlighed til at lave dine interesser om til en hobby – og måske endda en karriere.

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Effektive virkemidler
  • Interessant formidling
  • Udstyr og teknik
  • Planlægning og processen bag
  • Udvikling af idé og koncept

Hvor mange timer om ugen?

SoMe har 1 undervisningstime om ugen, og valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen – men du må forvente forberedelse udenfor undervisningstiden!

Internettet er fyldt med så mange vilde, vanvittige personligheder og begivenheder, at det kan være ekstremt bøvlet at finde rundt i. Alligevel har enkelte af disse personligheder fået så meget opmærksomhed, at de kan leve godt af de sociale medier og kan få deres stemme hørt og ansigt set over hele verden. Det handler altså “bare” om at have den rigtige idé, at have personlighed og at have øje for, hvad der gør en video værd at se.

Det lyder meget enkelt – og det er det faktisk også. Det er, ligesom alt andet, en ting, der er let at komme i gang med og svær at blive enormt dygtig til. Derfor vil vi gerne lære dig, hvordan du laver den rigtige slags video, de tekniske ting der kræves, hvordan man planlægger sine opslag og meget, meget mere. Det er nemlig både nemt og lidt en videnskab – men når man først forstår, hvordan man gør, er det en fed hobby, som kan udvikle sig på alle mulige måder!

MØD UNDERVISERNE I SoMe

Runa Carstens

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning