Maldiverne eller Sydafrika?

Verdens vildeste destinationer - til verdens fedeste valgfag!

i tilbyder kombinationer af selve undervisningen til de, der gerne vil nøjes med at prøve dykning af. Certificeringer til de, der gerne vil uddannes indenfor faget og dykkerrejser til verdens fedeste destinationer.

Det betyder, at du selv kan vælge, hvordan din oplevelse skal være. Vi anbefaler selvfølgelig at få hele pakken med – det er virkelig en oplevelse, som du vil bære med dig resten af dit liv. 

Maldiverne

Maldiverne er et af verdens fedeste dykkerområder, hvor du ser fisk i de vildeste farver og former. Djævlerokker, skildpadder, hajer, og meget mere. Du kommer ned til en temperatur på 29˚ – både til vands og lands. Her vil du opleve de ægte hvide sandstrande og azurblåt, krystalklart vand, hvor vi sammen går i dybden – både bogstavelig talt og med undervisningen. Samtidig vil du opleve palmer og sandstrande og smage på livet på en af Maldivernes 26 atoller – eller øer.

Sydafrika

I Sydafrika går turen til den lille by Umkomaas, der ligger 30 min. fra Durban. Her ud for ligger det verdenskendte rev “Aliwal Shoal”, der er på verdens top 10 liste over steder, man skal dykke. Du kan møde: Djævlerokker, skildpadder, hajer, og gigantiske pukkelhvaler. Temperaturen er selvfølgelig over de 25 grader både over og under vandet. Maden er helt fantastisk, meget europæisk inspireret. Efter dykker dagene går turen til en af de helt store “nationalparker”, hvor vi skal på flodsafari og lede efter flodheste og krokodiller – uden at komme alt for tæt på. Dag 2 står på safari, hvor der er mulighed for at finde resten af “The big five” som består af løven, elefanten, leoparden, bøflen og flodhesten. 

Kom på besøg - book en rundvisning