Globetrotter

Vil du med på tur?

Maldiverne

Maldiverne er et af verdens fedeste dykkerområder, hvor du ser fisk i de vildeste farver og former. Djævlerokker, skildpadder, hajer, og meget mere. Du kommer ned til en temperatur på 29˚ – både til vands og lands. Her vil du opleve de ægte hvide sandstrande og azurblåt, krystalklart vand, hvor vi sammen går i dybden – både bogstavelig talt og med undervisningen. Samtidig vil du opleve palmer og sandstrande og smage på livet på en af Maldivernes 26 atoller – eller øer.

 

Denne rejse er IKKE inkluderet i skolepengene

Læs mere om Maldiverne

Camp Nou, Wembley, Santiago Bernabéu, Giuseppe Meazza eller Old Trafford?

Uanset om du er SønderjyskE-, Brøndby- eller Real fan, så vil du helt sikkert elske, at komme med på foldboldtur til en af de helt store kampe i europæisk fodbold.

Hvert år tager fodboldvalgfaget nemlig på tur til en af de helt store stadions i europa, og se en topkamp, med alt hvad det indebærer.

Destinationen vælges, når det endelige kampprogram er fastlagt.

Denne rejse er IKKE inkluderet i skolepengene

Læs mere om fodboldtur

Miami

Skal du med til Floridas berømte badeby med skønne badestrande, koralrev, lækkert klima, høj puls og kendisfaktor? Du skal da med på svømmeholdet og være en del af denne unikke oplevelse i foråret ’20! Alle kan deltage – det kræver blot, at du har svømning som et af dine op til 8 valgfag.

 

Denne rejse er IKKE inkluderet i skolepengene

Læs mere om Miami

Sydafrika

I Sydafrika går turen til den lille by Umkomaas, der ligger 30 min. fra Durban. Her ud for ligger det verdenskendte rev “Aliwal Shoal”, der er på verdens top 10 liste over steder, man skal dykke. Du kan møde: Djævlerokker, skildpadder, hajer, og gigantiske pukkelhvaler. Temperaturen er selvfølgelig over de 25 grader både over og under vandet. Maden er helt fantastisk, meget europæisk inspireret. Efter dykker dagene går turen til en af de helt store “nationalparker”, hvor vi skal på flodsafari og lede efter flodheste og krokodiller – uden at komme alt for tæt på. Dag 2 står på safari, hvor der er mulighed for at finde resten af “The big five” som består af løven, elefanten, leoparden, bøflen og flodhesten.

 

Denne rejse er IKKE inkluderet i skolepengene

Læs mere om Sydafrika

Kom på besøg - book en rundvisning