REJS MED AU I UGE 46

Jeps - den er god nok! Vi skal ud og rejse.

Hvad vil du opleve? London, Istanbul, Paris eller Island

Her kan du læse om de fire turer i uge 46.

Du skal prioritere dine ønsker 1 til 3 i nederste formular.

Paris

Er du til storby med masser af kultur og romantisk stemning? Så er turen til Paris noget for dig!

Men Paris er også meget mere end bare en romantisk by med store modehuse. For her gemmer sig moderne arkitektur, fed gadekunst, gadesælgere, markedspladser, musik, historier, fransk madkultur samt gys og grufuld historie i katakomberne.

Når solen så går ned, skal vi en tur igennem byen for at se den tænde op på ny.

 

London

Londons historie og engelsk kultur. Du skal stifte bekendtskab med engelsk kultur herunder drama, musik, sport, historie og storbyliv.

Vi besøger en engelsk kostskole, historiske steder i London og så vil eleverne lære at færdes i en storby. Vi håber desuden at kunne opleve en musical og/eller en fodboldkamp fra Premier League.

Eleverne vil også få mulighed for at opleve den pulserende storby på egen hånd. Det skal være en varieret tur, som mange elever kan se sig selv på.

Island

Den islandske natur byder på fantastiske landskaber med store kontraster, Hellisheiði-plateauet til Hveragerði, drivhusbyen. Det Gyldne Vandfald, et af de mest imponerende vandfald i Europa.

Såfremt vejret tillader det bliver der mulighed for at stå bag et stort vandfald, oplev de fascinerende Gejser & varmekilder.

Fly Over Iceland i Reykjavik. Bevæg dig med de arktiske vinde og svæv over Island. Fantastisk teknologi der give dig en følelse af flyvning.

Istanbul

Istanbul er verdens femte største by og har gennem mange år været pulsen i Tyrkiet.

Vil du opleve en anderledes og spændende storby? Vil du møde en anden kultur og være vidne til den moderne muslimske livsstil?

Istanbul er en levende og dynamisk storby, som rummer rigtig meget historie og kultur. Denne rejse indeholder et væld af oplevelser. Rejser du til Istanbul, kan du glæde dig til at opleve verdensberømte seværdigheder som Den Blå Moske, Hagia Sophia og Topkapi-paladset, der alle er storslåede eksempler på en rig historisk arv.

Krydderisælgere, barberer og skopudsere fylder gaderne, og der er masser at kigge på. Denne rejse indeholder et væld af diverse oplevelser.

 

 

Udlandsrejsen er gratis, den er en del af skoleopholdet.

Kom på besøg - book en rundvisning