Power Yoga

Power Yoga på efterskole

Styrke, smidighed, balance og den der fede fornemmelse i kroppen, når man har gjort noget godt for den. Power Yoga kan det hele!

Power Yoga

Yoga er ikke forbeholdt guruer på bjergtoppe og smoothiedrikkende influencere. Det handler heller ikke kun om meditation og afspænding – det kan faktisk virkelig give sved på panden og få pulsen op!

Power Yoga er en yogaform, hvor vi hiver tempoet i vejret og fokuserer på styrke og fleksibilitet. Du vil blive introduceret for yogastilarterne Vinyasa, Hatha og Ashtanga Yoga, som er mere intense, udfordrende yogagrene end dem, vi typisk ser i TV

Vi arbejder til musik, der giver god energi, bevæge os let og hurtigt fra øvelse til øvelse, og så får du en ny, fed træningsform, som giver ro i hovedet og en stærk, afbalanceret og udmattet krop!

Du behøver altså ikke have prøvet yoga før, men du skal have lyst til at få sved på panden og prøve kræfter med mange forskellige yogastillinger.

Hvad oplever du på valgfaget?

Power yoga arbejder med hele kroppen. Du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig. Du behøver ikke have prøvet yoga før eller kunne binde knude på dig selv. Du skal have lyst til, sammen med dine efterskolekammerater, at få sved på panden og prøve kræfter med mange forskellige yogastillinger. 

 

Vi arbejder f.eks. med

  • Stilarterne Vinyasa og Ashtanga yoga
  • Styrke
  • Smidighed

Hvor mange timer om ugen?

Power Yoga finder sted hver tirsdag eftermiddag og varer 1,5 time – vi glæder os til at se dig!

 

Namaste!!!!

Ømme muskler? Lidt stress på over lektierne? Stop op, træk vejret og følg med når vi i poweryoga bevæger os gennem hele kroppen og træner både krop og sjæl. Det bliver hårdt og fedt og du kommer til fra gang til gang at opleve, at du har rykket dig og din krop bliver stærkere. 

Sammen skal vi bevæge os og hjælpe hinanden, så alle går fra timen med en fed fornemmelse i kroppen. 

 

MØD UNDERVISERNE I POWER YOGA

Kom på besøg - book en rundvisning