Power Yoga

Power Yoga på efterskole

Styrke, smidighed, balance og den der fede fornemmelse i kroppen, når man har gjort noget godt for den. Power Yoga kan det hele!

Power Yoga

Yoga handler ikke kun om vejrtrækning og blomsterkranse. Få sved på panden, balance i kroppen og og styrke med Power Yoga. 

På valgfaget kan du prøve kræfter med en moderne form for yoga, som er udviklet i 1990’ernes USA.

 

Med fokus på den gode og kraftfulde bevægelse er power yoga en fitnessorienteret yogaform. Den fokuserer på stilarterne Vinyasa og Ashtanga Yoga. Det er mere intense og udfordrende yogaforme, hvor vi skal arbejde med styrke, udholdenhed, hurtige bevægelser og dybe stræk. 

 

Vi arbejder til musik, der skaber god energi, så vi kan bevæge os let og hurtigt fra øvelse til øvelser og mærker, hvordan hele kroppen bliver arbejdet igennem.

 

Hvad oplever du på valgfaget?

Power yoga arbejder med hele kroppen. Du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig. Du behøver ikke have prøvet yoga før eller kunne binde knude på dig selv. Du skal have lyst til, sammen med dine efterskolekammerater, at få sved på panden og prøve kræfter med mange forskellige yogastillinger. 

 

Vi arbejder f.eks. med

  • Stilarterne Vinyasa og Ashtanga yoga
  • Styrke
  • Smidighed

Hvor mange timer om ugen?

Power Yoga finder sted hver tirsdag morgen og varer 1 time. Valgfaget forløber over et halvt skoleår. 

 

Namaste!!!!

Ømme muskler? Lidt stress på over lektierne? Stop op, træk vejret og følg med når vi i poweryoga bevæger os gennem hele kroppen og træner både krop og sjæl. Det bliver hårdt og fedt og du kommer til fra gang til gang at opleve, at du har rykket dig og din krop bliver stærkere. 

Sammen skal vi bevæge os og hjælpe hinanden, så alle går fra timen med en fed fornemmelse i kroppen. 

 

MØD UNDERVISERNE I POWER YOGA

Sara Hansen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning