Plakatværksted

Plakatværkstedet på efterskole

Elsker du at tegne og vække ideer til live? Mangler du det perfekte postkort at sende hjem fra efterskolen? Så byder vi dig velkommen på plakatværkstedet.

Plakatværkstedet: Lav verdens fedeste plakat!

Drømmer du om at blive bedre til at tegne? Mangler du det helt perfekte udsmykning til værelset eller postkort at sende hjem fra efterskolen? 

 

I plakatværkstedet bruger vi en masse energi på at gå på opdagelse i forskellige teknikker, der skal føre os fra blankt canvas til færdig produkt. Vi kommer til at arbejde med at skabe fede plakater på iPad’en, i hånden og ved tryk eller press. 

Vi skal tegne, male, trykke, presse, hygge og redigere os vej til flotte plakater og illustrationer. 

Der kan også være nye teknikker, som vi sammen skal opdage på vej imod dit helt eget mesterværk.

 

Du skal på ingen måde være vildt dygtig til at tegne, der skal vi sammen udforske et par seje tricks. Alle kan lave en flot plakat og du kommer til at arbejde med forskellige metoder til at komme godt i mål. 

På valgfaget er målet selvfølgelig at lave flotte plakater, men vi skal også hygge os og skabe et kreativt rum, hvor der er plads til at experimentere, udforske, fejle og fejre succeer. 

 

Hvad oplever du på valgfaget?

Der vil være faste opgaver men også masser af tid til personlige projekter. Vi skal producere både små og store plakater, postkort og sæsonbilleder. 

Vi skal arbejde med udstillinger, som skal hænge på skolen og vi lover, at du i det her valgfag vil få masser af pynt til efterskole værelset eller den perfekte gave.

Vi arbejder med at skabe et hyggeligt og spændende værksted og værested, hvor du har mulighed for at udvikle dine evner og praktiske færdigheder. 

 

Vi arbejder f.eks. med

  • Ideudvikling og design.
  • Forskellige teknikker til tegning. (i hånden, iPad)  
  • Tryk og press. 
  • Store og små plakater.
  • Postkort.
  • Sæsonbilleder.

Hvor mange timer om ugen?

Plakatværkstedet har 1 timer om ugen, mandag eftermiddag og valgfaget forløber over et halvt skoleår.

Vidste du, at...

I vores kreative proces er der mange veje fra ide til virkelighed. Du får muligheden for at drømme stort og kreativt og derefter bruge teknikkerne, vi lærer på valgfaget, til at føre dem ud i virkeligheden. Vi skal arbejde energisk og koncentreret mod det bedst mulige resultat. 

Du får på valgfaget mulighed for at bringe din stil til virkelighed og skabe dit eget visuelle udtryk og dine plakater vil blive udstillet på efterskolen og sprede god stemning for alle på skolen. 

 

MØD UNDERVISERNE I

Runa Carstens

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning