Før vi rejser

Sommerfugle i maven, en næsten pakket taske og masser oplevelser venter

Husk Efterskolernes dag d. 29. september. Kan du ikke få det til at passe, så er du hjertelig velkommen til at booke en rundvisning.

spændingen for rejsen

Skrevet af: Malene og Louise - Elever 2019/20

Udgivelsesdato: Torsdag den 31. oktober 2019

I morgen mødes vi for sidste gang i vores rejsegrupper, inden vi skal afsted. Taskerne er ved at være pakket og spændingen stiger. Vi ser frem til en masse hyggelige timer i Paris, som byder på en masse sjove oplevelser. Vi skal bl.a prøve Fransk boksning, som er en helt anden sportsgren end det vi er vant til. Det hedder en “kultur-tur” så derfor skal vi selvfølgelig også opleve noget kulturelt. Gruppen som skal til Istanbul skal ud og se en masse moskeer, og opleve deres kultur.

Vi er en stor flok som skal på tur sammen, og for mange af eleverne er det deres første gang hvor de skal rejse alene uden deres forældre. Så derfor er det meget betrykkende at du har dine venner omkring dig, for det er nu man opdager hvor langt væk man er fra sine forældre, og at man ikke bare lige kan komme hjem. Det handler bare om at holde hovedet koldt, og fokusere på alle de fede ting ved turen. Og også at du så efter turen kan komme hjem til dine forældre, og fortælle om hvilke ting man har oplevet. De kan ikke andet end at blive jaloux.

Turen styrker også ens forholder til de andre elever, måske begynder man at snakke med nogle man aldrig har snakket med før.