Vind et par Apple Earpods

Deltag i konkurrencen og vind et par Apple Earpods, hvis du svarer rigtigt på 3 hurtige spørgsmål. Psst - svarene på spørgsmålene kan du finde på vores nye hjemmeside

Husk Efterskolernes dag d. 29. september. Kan du ikke få det til at passe, så er du hjertelig velkommen til at booke en rundvisning.

Nyt website ser dagens lys – og det skal fejres

Skrevet af: Lars Kristensen

Udgivelsesdato: Mandag den 1. juli 2019

En fantastisk sommer, en super skolestart og et kommende spændende skoleår. Det er som sådan ikke en nyhed. Nyheden for jer er, at sådan har jeg altid haft det på nuværende tidspunkt, at det dejlige fra sommeren trækkes med ind i skoleåret og fylder skolen med glæde og gode fornemmelser.

Skoleåret 2019 vil være et specielt år, da skolen den 3. november 2019 fylder 100 år. Vi har taget lidt forskud på festlighederne og har haft et par gode arrangementer i forbindelse med skolens generalforsamling og skolens elevmøde i foråret 2019. Den 3. november er den officielle dag. Vi har indbudt Gud, Kongen og fædrelandet. Skolens kultur er bygget på en almindelig kristen kultur, H.K.H. Prinsesse Benedichte kommer på besøg og vi har indbudt en bred vifte af gæster fra fædrelandet. Det bliver en meget stor dag – Der skal breakes en 100 års jubilæumssang, Jakob Dinesen kommer og synger, vi serverer god sønderjysk kaffe og der vil selvfølgelig være taler og anden god underholdning. For god ordens skyld, så er dagen et lukket arrangement, det er kun muligt at komme ind hvis man er inviteret.

Nu! Lige præcis nu…

… vil skolens nye hjemmeside være i luften og denne lille nyhedsskrivelse, vil være én af de første nyhedsbreve på det nye site. Vi har store forventninger til det nye website. Et lækkert design, mange oplysninger og et indbydende ‘Den-skole-vil-jeg-meget-gerne-lære-bedre-at-kende!’ vibe. Vi håber på, at mange forskellige vil slå et smut forbi lige netop vores hjemmeside. Selvom vi er en hundred år gammel skole, vil der være et meget tidssvarende indhold på sitet. Det kan tilfredsstille mange forskellige grupper og give gode og grundige svar – ellers ring eller kontakt os direkte her fra siden! Hjemmesiden skal samtidig hjælpe med at få nye elever, så skolen også kan fungere de næste hundred år. Det har været hårdt arbejde at få alt på plads, men nu er vi her.

Surf rund på sitet, svar på de tre nedenstående spørgsmål – og deltag i konkurrence om et Apple Airpods

Deltag i konkurrencen

Det er super simpelt at deltage! Du skal blot svare på tre spørgsmål, som har med Agerskov Ungdomsskole at gøre. Svarer du rigtigt på alle tre spørgsmål , deltager du i lodtrækningen om et par Apple Airpods.

Vinderen af konkurrencen får direkte besked på telefon og e-mail. Hvis ikke vi hører fra vinderen senest tre dage efter vi har kontaktet, mener vi, at det er fair, vi finder en anden. Og nå'e ja - så vil du for fremtiden modtage vores nyhedsbreve. Don't worry - vi sender ikke særligt mange 😉