SKI 2020

Når undervisningen flytter til Hemsedal

Book en rundvisning og oplev Agerskov Ungdomsskole

Klik her for at booke

Hemsedal 2020

Skrevet af: Pernille, Victoria N og Emma F - SoMe holdet 2020

Udgivelsesdato: Torsdag den 23. januar 2020

Hvert år tager hele skolen på skitur, som de sidste par år er endt med at være ved Hemsedalen i Norge. Vi bliver inddelt i det niveau, der passer hver individ, når vi skal på ski og så bliver grænserne prøvet af. Pisterne er rigtig gode til nybegyndere og rutinerede skiløbere. Når man er nybegynder er det udfordrende, men når det er lært er det skide fedt. 

Vi bor i hytter, hvor vi bliver blandet på tværs af kønnene, hvor vi skal få hverdagen til at fungere sammen, hvilket gør at vores vennekreds bliver udvidet.

Vores hverdag på ski:

Vi valgte at stå op kl 8:00, hvor vi spiste morgenmad, bagefter tog skitøj på og ud at mødes hele skolen foran vores hytter hvor vi skulle lave en fællesopvarmning hvor vi danser, som vi har lært i gymnastiktimerne op til.  Inden opvarmingen bliver “dagens klovn” kåret. “Dagens klovn” er personen, der har lavet den sjoveste bummert dagen inden.

Vi bliver inddelt i niveau og ud på pisterne og få masser sjov undervisning , hvor vi hygger os skide meget og der er både seriøs – og sjovundervisning. Når vi har pauser bliver man helt grebet af stemningen og har faktisk ikke lyst til at gå ind og spise mad, man vil hellere stå på ski med vennerne i funparkerne og køre på pisterne, sådan foregår hele dagen generelt. Om aftenen spiller vi spil, sidder og hygger i hytterne eller bare nyder hinandens selvskab. 

Kom på besøg - book en rundvisning