Fællesweekend i september

En lille fortælling om en fed weekend, fyldt med gode oplevelser og minder.

Husk Efterskolernes dag d. 29. september. Kan du ikke få det til at passe, så er du hjertelig velkommen til at booke en rundvisning.

Fællesweekend i september

Skrevet af: Runa Carstens

Udgivelsesdato: Fredag den 11. oktober 2019

Vi er nu godt i gang med oktober måned, efteråret melder sin ankomst og allerede nu føler vi at fællesskabet har fået en god solid grobund. Efterårsferien står og banker på, vi har fyldt tasken med et hav af oplevelser, hvor fællesskabet er i centrum.

En fed weekend fra start til slut

90 års fødselsdagsfest.
En Rollefest, hvor temaet var 90 årsfødselsdag. Elever var trukket i festtøjet, i bedste rollefest stil. Om man var fødselar, barnebarn, landbrugsskoleven på 87 år eller fødselarens hjemmehjælper, så var man klædt på til fest. Stemningen blev lagt med rigtig ”suppe-steg-is” musik i bagrunden og ”Monas” fest menu, som bød på Tarteletter til forret, Steg med kartofler og brun sauce til hovedret og Is til dessert, så kunne man intet andet end at nyde sin aften i efterskolevenners selskab.

En fantastisk forældredag
Efter en fed fredag aften, bød lørdagen på forældredag. Alle forældre var budt på morgenmad sammen med deres børn. Forældre og barn skulle tilbringe hele dagen sammen, de skulle prøve et valgfag efter forældrens ønske og have et obligatorisk fag. Som obligatorisk fag blev det biologi for 9.klasser og MBS for AUX’er.
Forældrene blev kastet rundt i saltoer og flikflak i springvalgfag, dukket i svømmehallen og været kreative i glas eller kreativ. Dagen sluttede med en forvisning i gymnastik for forældrene, hvor eleverne viste det de havde lært indtil nu. Glade forældre, trætte elever og endnu en fantastisk dag var gået med mange smil, grin og godt humør.

Efterskolerenes dag
Dagen som man, som elev, husker man selv har været til. Eleverne glæder sig til at repræsentere sin efterskole og vise den frem. Vi havde mange glade gæster i huset, fuldfart på rundvisningerne, vi havde tidspunkter hvor vi næsten ikke kunne følge med. Elever der får ros for deres rundvisning, og er seje til at fortælle om deres liv på efterskolen.
Tak for alle besøgene til efterskolerne dag.

Så efter en helt fantastisk weekend med fuldt program, var det skønt at eleverne kunne sove længe mandag morgen.