Årets "rejseuge"

Uge 46 - årgang 20/21’s rejseuge. Sådan blev det ikke.

Årets “rejseuge”

Skrevet af: Louise Bording, elev

Udgivelsesdato: Onsdag den 25. november 2020

Uge 46 – årgang 20/21’s rejseuge. Sådan blev det ikke. Corona satte en stopper for den årlige udenlandstur og gav os i stedet en anderledes uge på au. En uge fri for timer og lektier, istedet fyldt med spændende og anderledes aktiviteter.

Der blev prøvet grænser af og man kan tydeligt mærke her, en uge efter hvordan vi som elevhold er blevet tættere sammen, selvfølgelig under corona-restriktionerne😉

Corona påvirker os alle, især også os efterskoleelever. Det har været svært for alvor at mærke sammenholdet og den helt specielle ånd der er. Denne uge har været fantastisk. Man er kommet ud af de vante grupper og fået snakket med mange nye. Det er begivenheder som denne, der styrker os sammen. Der er blevet skabt mange minder, og ugen vil også tydeligt blive husket når man tænker tilbage på efterskoleopholdet om mange år.

Ugen har været oplevelsesrig og budt på uforglemmelige aktiviteter. Vi startede ugen ud med et uventet natteløb. Vi blev vækket sent om natten og kørt afsted i busser med strips om håndleddene, selvfølgelig også med mundbind på😁 De satte os af ude i en skov med et kort i hånden. Så skulle vi finde hjem og løse forskellige opgave på vejen. Oplevelser som denne gør man ser helt nye sider af folk. Natteløbet var både sjovt og spændende, men især også lærerigt.

Ugen slutter af med en stor festaften. Mona stod for 3-retters menu, hvorefter nogle elever havde sørget for indslag på den store scene. Til alle elevers store overraskelse stod Ruben Søltoft pludselig på scenen. Han sørgede for store smil og mange grin. Efterfølgende var der sodavandsdisko med hyret dj. Alt i alt en brilliant aften og den bedste afslutning på en vidunderlig uge.