No Gear Fitness

No gear fitness på efterskole

Selvom det er No Gear, er der stadig masser af gains!

No gear Fitness

Det er bare ikke altid, at man har et fitnesscenter eller 20 håndvægte til rådighed, når der skal brændes energi af. Men det skal ikke være nogen undskyldning for ikke at komme i konge form og arbejde på strandkroppen. 

I No gear fitness arbejder vi uden maskiner og vægte, hvor vi hjælper hinanden og det vi ellers finder på vores vej. Der kommer fart på og vi skal heppe hinanden igennem træningerne og hjælpe hinanden, når den sidste gentagelse skal udføres.

Der er fokus på både styrke, udholdenhed og kondition. Som udgangspunkt er vi udenfor,, så længe vejret tillader det. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med en lidt anderledes form for fitness, hvor du får sved på panden, smil på læben og opbakning fra dine efterskolevenner, så er No gear fitness lige noget for dig.

Hvad oplever du på valgfaget?

Undervisningen har en legende tilgang til træning, hvor du vil blive ført igennem tossede udfordringer, små konkurrencer og sygt god stemning. Det kommer til at blive hårdt, svedigt og udfordrende og vi skal hjælpe hinanden med et smil på læben. 

 

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Styrketræning
  • At komme i dit livs form
  • Samarbejde
  • Konditionstræning
  • Vanvittig god stemning

Hvor mange timer om ugen?

No gear fitness finder sted hver mandag eftermiddag og varer 1 time.

Forvandl alt til et fitnesscenter

Der skal ikke altid vægte til for at lave en god træning. Det eneste, det kræver, er lidt fantasi og gå-på-mod. Vi kommer til at udforske mulighederne for at træne i alle de forskellige steder, du bruger i din hverdag. 

Vi skal bruge hinanden og opdage, hvordan vi kan hjælpe og presse hinanden til at få en sjov og effektiv træning.

MØD UNDERVISERNE I NO GEAR FITNESS

Sara Hansen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning