Mountainbike

Mountain Bike på efterskole

Få vind i ansigtet, fart over feltet og prøv en ny sport af på vores fede faciliteter!

Op på jernhesten og ud i naturen - det er vildt sjovt!

Uanset om du har prøvet det før, er helt ny eller er rutineret til MTB, har vi verdens fedeste valgfag til dig. Med vores nyanlagte MTB-bane og kort afstand til skov med baner i, har vi satset på at give dig en fantastisk undervisning, så du både kan lære det at kende på fede faciliteter og kan udvikle dit niveau på vores hold for øvede. Det eneste, det kræver af dig, er at du har din egen hjelm og cykel med (helst en mountain bike, ikke? Det er altså sjovere), og at du er klar på at give den gas!

Vi fyrer op i rugbrødsmotoren og sørger for, at du kommer ud i naturen, hvor du prøver en anderledes måde at bruge sin krop og sin cykel på, imens du holder tungen lige i munden og har det vildt sjovt. Og bare rolig – vi passer undervisningen til dit niveau og tvinger dig ikke ud i sindssygt styrtløb første gang, så det er ikke farligt at være med. Det er til gengæld virkelig sjovt! Mountain Bike inddeles på to hold: Begynder og Øvet.

Hvad oplever du i valgfaget Mountain Bike?

I valgfaget Mountain Bike vil du både på vores øvede- og vores begynderhold få mulighed for at prøve kræfter med en fed sportsgren på både naturbaner og vores nyanlagte MTB-bane. Vi giver dig en ny træningsform og giver dig teknisk og fysisk undervisning, hvor kun fantasien sætter grænser. Hvis du gerne vil prøve noget nyt eller blive endnu skarpere på din cykel, skal du helt sikkert vælge dette valgfag!

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Fysiske kompetencer
  • Tekniske kompetencer
  • Vanvittige faciliteter (Bl.a. vores nye MTB-bane!)
  • Ture i skoven
  • En fed, anderledes træningsform

Hvor mange timer om ugen?

Begyndere har 1 undervisningstime om ugen, og øvede har 1,5 timer om ugen. Valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen.

De, der allerede kører Mountain Bike ved, at vi faktisk i Danmark har et ret godt netværk af fede baner og klubber samt et stort netværk af dygtige atleter. De, der ikke kender sporten, ved bare, at det ser ud til at gå vildt stærkt og ser vildt sjovt og farligt ud. Vi på Agerskov ved, at det er sjovt, at der er fede faciliteter og at vi er rigtig skarpe i Danmark – og så ved vi også godt, at det altid er farligt at gøre noget, som man ikke er klar til.

Derfor sørger vi for at starte stille og roligt med begyndere og har lidt mere fart på hos de øvede. Uanset hvad, vil du opleve at blive endnu skarpere på cyklen, have mere fart på, få stærkere ben og at det er super, super fedt at køre på cykel i naturen. Vi er ikke så bange for at få lidt mudder på bukserne og vi sørger altid for, at timerne både foregår i det tempo, du er klar til og at det er vildt fedt at køre stærkt!

Kom på besøg - book en rundvisning