Massage

Massage på efterskole

Bliv massagemester og imponere dine efterskolevenner.

Massage

Ømme muskler bliver hurtigt en del af hverdagen på AU, efter alverdens gymnastiktimer, fodboldkampe og svedige timer i fitness. Du kender selv følelsen, og du ved hvor lækkert det er, når en massage løsner og lindrer – men ved du hvordan man gør? Og ved du hvorfor det virker så godt?

I valgfaget massage skal vi give alle de ømme muskler lidt opmærksomhed. Du og din massagemakker vil blive introduceret til en masse forskellige massagegreb og teknikker til kroppens forskellige muskelgrupper, som du selv og dine venner vil blive lykkelige for at du kender.

I vil skiftes til at massere hinanden og lære om, hvad der sker med kroppen, når vi masserer, hvorfor vi gør det og hvad der virkelig virker. Når vi afslutter valgfagsperioden, gennemgår vi en massageprøve, hvor vi skal vise de forskellige greb og teknikker vi har lært – og hvis prøven bestås, får du dit helt eget massagekørekort. Vi glæder os til at se dig, og vi er helt sikre på, at du vil elske det!

Hvad oplever du på valgfaget?

Der kommer helt ro på og du vil opleve stille musik, dæmpet lys, en god massagemakker og glæden ved at gøre noget godt for din massagemakker. 

Massage er også et pusterum, hvor du i en rolig stemning kan stoppe op, slappe af og få løsnet de ømme muskler. 

 

Vi arbejder f.eks. med

  • Forskellige massagegreb
  • Afslapningsteknikker
  • Massageprøve
  • Teori om massage

Hvor mange timer om ugen?

Massage finder sted hver mandag og varer 1 time.

MØD UNDERVISERNE I MASSAGE

Kathrine Ipsen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning