Massage

Massage på efterskole

Bliv massagemester og imponere dine efterskolevenner.

Massage

Har du ofte ømme muskler efter en fed rytmetime eller super intens fodboldkamp? Har du måske bare lyst til at bruge dine hænder? Så er massage valgfaget lige noget for dig! 

Du skal bare troppe op med en massagemakker og I vil blive introduceret for forskellige massagegreb og teknikker til kroppens forskellige muskelgrupper. I vil skiftes til at massere hinanden og lære om, hvad der sker med kroppen,  når vi  masserer og hvorfor vi gør det.

Ved enden af valgfagsperioden, vil vi afslutte valgfaget med en massageprøve, hvor vi skal vise de forskellige greb og teknikker vi har lært. Hvis prøven bestås, får man sit helt eget massagekørekort.

Hvad oplever du på valgfaget?

Der kommer helt ro på og du vil opleve stille musik, dæmpet lys, en god massagemakker og glæden ved at gøre noget godt for din massagemakker. 

Massage er også et pusterum, hvor du i en rolig stemning kan stoppe op, slappe af og få løsnet de ømme muskler. 

 

Vi arbejder f.eks. med

  • Forskellige massagegreb
  • Afslapningsteknikker
  • Massageprøve
  • Teori om massage

Hvor mange timer om ugen?

Massage finder sted hver mandag og varer 1 time.

Vidste du, at...

Det er selvfølgeligt altid rart at blive masseret. Men hvad nu hvis du kunne hjælpe andre med deres ømme muskler og spændinger. Massage skal være hyggeligt og nærværende, et sted hvor alle har det godt. 

Vi skal arbejde på dine færdigheder som massør og øve os i teknikker, som du kan bruge til at hjælpe en ven med ømme muskler eller imponere ham eller hende, du godt kan lide.

MØD UNDERVISERNE I MASSAGE

Kathrine Ipsen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning