Lektiehjælp

Shit - jeg har engelsk stil til i morgen😱

Få hjælp til dine lektier på efterskole

Lektiehjælp/støtte er et valgfag for dig, hvis du har brug for ekstra tid og hjælp til dine lektier, eller hvis du måske har brug for lidt mere forklaring/gennemgang end du har fået i timerne. Der vil hovedsageligt være mulighed for at få faglig hjælp til dansk, engelsk og matematik.

Til lektiehjælp vil der primært blive fokuseret på de lektier som du har fået for i de boglige fag. Det betyder også at du med en struktureret lektiehjælp i stedet kan bruge din fritid på alle vores fede aktiviteter og faciliteter på AU.

Lektier på AU

Efterskoleelever på Agerskov Ungdomsskole får også lektier for. Mængden af lektier afhænger af dig selv – og selvfølgelig også lidt af dine lærere. Du har mulighed for at lave lektier i stilletimerne fra kl 18.40-19.15 og igen kl 22.00-22.40, her skal du være på dit værelse og der er 3 lærere, som har vagt, som du kan komme til og få hjælp, hvis du har brug for det.

Hvis du ikke kan nå at få lavet dine lektier i stilletimerne, kan du gøre det i den fritid, du har i løbet af dagen – det kan være i en fritime eller i tidsrummet kl 19.15-22.00. Hvis du har brug for hjælp, så er der altid lærere til stede på skolen.

Vælger du valgfaget lektiehjælp vil du altså få noget ekstra tid i skemaet som vil blive brugt udelukkende på dine lektier.

Hvor mange timer om ugen?

Lektiehjælp/støtte er 1,5 time om ugen.

Vidste du, at...

Fra 1901 til 1917 var det faktisk ulovligt i USA at give sine elever lektier for.

MØD UNDERVISERNE I LEKTIEHJÆLP

Lone Jeggesen Lysemose

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning