hjælpeinstruktør

Onsdagsspring - hjælpeinstruktør på efterskole

Hjælpeinstruktør

At være en skarp instruktør er meget, meget mere end at gribe gymnaster, når de er på vej ned igen. Det er både at give en følelse af sikkerhed, så de tør komme højt op og at kunne give den teknik, de har brug for, når de skal nå i højden. Og man skal ikke tage fejl – de dygtigste instruktører er ikke nødvendigvis de dygtigste springere. Det kræver, at man er skarp til at give de rigtige skub i ryggen og samtidig kan gøre det sjovt og motiverende.

Det lyder super teknisk, men hvis du overvejer at blive hjælpeinstruktør i spring, har du sikkert selv mærket, hvor vigtigt det er at have en skarp modtager. Den rigtige instruktør kan give ligeså meget fremskridt som de fedeste faciliteter, og det er ligeså sindssygt fedt at lande et nyt spring, som det er, når dine gymnaster gør det! Du lærer både noget om, hvordan du selv bedst lærer og hvordan du kan gøre andre gymnaster bedre – og det er virkelig fedt!

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET HJÆLPEINSTRUKTØR?

Vi kommer til at arbejde med et ungt, lokalt hold springere, som du får ansvaret for at træne med hjælp fra vores egne springlærere. Vi lærer at bruge både hovedet og faciliteterne, så dine springere kan få en fed træning og så lærer du, hvordan man sammensætter en opvarmning og en træning. Derfor handler det også om at lære både sikkerhedsmodtagning og at instruere gymnasterne. Du har selv fået feedback masser af gange – nu er det din tur til at give den!

 

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Modtagningsteknik
  • Træningssammensætning
  • Undervisning i baneteknik
  • Praktisk undervisning af unge springere
  • Opvarmning, springopstillinger og meget, meget mere

Hvor mange timer om ugen?

Hjælpeinstruktør foregår onsdag aften fra 18:30 til 20:00 og kører fra skolestart til sæsonen slutter.

Vidste du, at...

Hvis du gerne vil gøre en forskel for et hold unge gymnaster og samtidig få undervisning i, hvordan man bliver en dygtig, motiverende hjælpetræner, er den ugentlige tjans som spring-hjælpetræner guld værd. Du bliver selvfølgelig ikke bare kastet ud i det, men bliver grundigt forberedt af vores trænere. Vi tager de kompetencer, du allerede har, og bygger videre på dem, imens du finder ud af, hvordan du befinder dig i rollen som hjælpetræner i spring.

Hvis du selv har gået til spring, ved du garanteret, hvor fedt det er, når man har et kanon forhold til en dygtig træner. Vi lover dig, at det er mindst ligeså fedt, når man kan være en dygtig træner og have et kanont forhold til sine gymnaster. Det eneste det kræver for, at kunne opnå det her forhold til gymnasterne er gå-på-mod og viljen til at lære og så skal vi nok lave en dygtig træner ud af dig. Vi lover – det er virkelig indsatsen værd!

MØD UNDERVISERNE I ONSDAGSSPRING - HJÆLPEINSTRUKTØR

Kom på besøg - book en rundvisning