Hæklehyg

Hæklehyg på efterskole

Stangmasker, kædemasker, hygge og tid til at snakke efterskolelivet helt i bund. Var det noget?

Hæklehyg

Hæklehyg er valgfaget for dig, som gerne vil lære fine hæklefærdigheder, være kreativ og følge processen fra ide til færdigt resultat. 

Men en vigtig del af hæklehyg er hyggen. Det sørger vi for, med god musik, podcast, en kop kaffe eller te og en masse hyggesnak mellem gode venner. 

Der skal være plads til alle og det betyder ikke noget, om du ikke ved, hvordan en hæklepind skal vende eller allerede har hæklet masser af magiske ringe og har fuldstændig styr på dine luftmasker. Alle niveauer er velkomne.

VI vil arbejde med forskellige hækleteknikker og mønstre, så vi kan hækle vatrondeller, karklude, grydelapper, punge, toilettasker, computersleeve, huer, hvad vi ellers kan finde på og hvad du kommer med af kreative ideer. 

Vi vil i løbet af valgfagsperioden arbejde med nogle bundne opgaver, men I vil også få muligheden for selv at være kreative og selv kunne bestemme, hvad jeres næste hækleprojekt skal være. 

Hvad oplever du på valgfaget?

Du vil opleve hygge og samvær på højt plan og du vil desuden opleve tilfredsstillelsen i at arbejde med dine hænder og se, hvordan ide og omhu bliver til seje resultater, som du kan bruge i din hverdag eller give væk som fantastiske gaver. 

 

Vi arbejder f.eks. med:

  • Forskellige færdigheder
  • Både bundne projekter og frie opgaver. 
  • Lære at læse hækleopskrifter
  • HYGGE! 

Hvor mange timer om ugen?

Hæklehyg finder sted hver mandag eftermiddag i 1,5 time.

Vidste du, at...

Vi skal ikke hækle så meget, at vi ikke får hygget, men vi skal heller ikke hygge så meget, at vi ikke får hæklet. Der er plads til begge dele og begge dele er lige vigtige. Imens du får arrangeret dine masker og kommer videre med verdens fedeste karklud, er der tid til at sludre med veninderne og snakke hele efterskolelivet igennem. 

Der skal brygges kaffe og te, sættes sig godt til rette og nyde, at der er tid til at slappe af.

Så hvis du syntes, at 2 strikkepinde kan være for meget at styre, så er hæklehygge helt klart noget for dig!

MØD UNDERVISERNE I HÆKLEHYG

Kathrine Ipsen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning