Spring fokus

Spring Fokus

Få nørdet din teknik, hævet dit niveau og bliv en bedre springgymnast på Agerskov!

Gå i dybden, og nå højderne

Alle de dygtigste gymnaster ved, at man ikke når de store spring, før man har totalt styr på sine basis spring. Det betyder, at gentagelse er visdommens moder, og at det eneste, der virkelig hjælper, er de rigtige gentagelser. Dem får du her. Vi lærer dig at spotte de steder, hvor din teknik har brug for at blive skruet på, så du kan få de små kneb og den træning, der virkelig batter!

Det tager lang tid at blive rigtig dygtig, men hvis man ikke får den rigtige træning, tager det virkelig lang tid. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at man får justeret sin teknik så hurtigt som muligt, så man ikke senere skal starte forfra. At skrue til den forkerte side, forkerte positioner med hænderne, dårligt tilløb og forkerte stemstillinger kan være svære at rette, når man først har dem på rygraden… Men hvis man har den rigtige teknik på rygraden, er ingen spring uopnåelige.

Hvad oplever du i valgfaget Spring Fokus?

Vi arbejder, som faget siger, fokuseret på at sætte dine spring og din teknik under luppen og på at få rettet de skønhedsfejl, som dine spring måtte have. Det betyder, at du lærer dine styrker og svagheder at kende og får rettet de skavanker, dine spring måtte have. Og bare rolig – det foregår i springcenteret, så det bliver svedigt og sjovt, og du får masser af lejlighed til at tonse igennem og give redskaberne nogle tæv – ligeså snart du har trænet det, du får mest ud af!

Vi arbejder f.eks. med: 

  •  Individuel udvikling
  •  Personlig og fælles træning
  •  Teknik- og momenttræning
  •  Forskellige rotations- og skrueøvelser
  •  Spring ud af røret!

Hvor mange timer om ugen?

4-6 linjer x2

Spring Fokus er for både drenge og piger, fylder 2 valgfagsmoduler og har 2,5 undervisningstimer om ugen. Valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen.

I gymnastik, ligesom i alt andet, er man ikke garanteret at blive bedre, alene fordi man øver sig. Det handler om, hvad og hvordan man øver og det kræver et rutineret øje at spotte de små fejl, der kan holde din udvikling tilbage. På Agerskov har vi et kæmpe springcenter med vanvittige faciliteter og så har vi naturligvis også sørget for et knivskarpt trænerhold, der hiver dit niveau i vejret.

Forskellen mellem de, som springer på verdensholdsniveau, og de, som aldrig når derop, er enorm stor. De vigtigste grunde, til at de aldrig når det samme niveau, er en blanding af faciliteter, trænere, de rigtige gentagelser og naturligvis en kæmpe skude gåpåmod. Vi har sørget for at have styr på vores. Så det eneste, du skal medbringe, er gåpåmod og vilje til at nørde godt og grundigt igennem. Så sørger vi for at pege dig i den rigtige retning – opad!

Kom på besøg - book en rundvisning