Spring

Spring

Banespring, Stortrampolin, mini trampet og meget mere...

Springgymnastik

Alt fra koldbøtter til full-in, tripple salto og dobbel-backs. Det er springgymnastik på Agerskov Ungdomsskole. Alle kan være med uanset erfaring. Så længe du har lysten(og modet), så kan du være med. Så hvis du er til fart og udfordringer, hvor du vil opleve hurtig udvikling – ja så er springgymnastik helt sikkert noget for dig.

Springgymnstik laves på fast track, stortrampolin, minitrampolin, air track og meget mere. Vi har forskellige hold, så du kan træne og udfordre dig selv, på dit ynglingsredskab.

I springgymnastik på Agerskov Ungdomsskole har vi meget stor fokus på spring sikkerhed. Vores instruktører og lærer har mange års erfaring. Der vil altid være modtager på, når du springer.

Hvis ikke du har set vores springhal, så skal du helt sikkert booke en rundvisning. Vi glæder os til at se dig!

 

Hvad siger eleverne?

Banespring

Fra nybegynder til elitetumbler – og alt indimellem! Vi kommer til at arbejde i dybden med teknikken omkring alt fra tilløb, indspring, afsæt, rotation og til landingen og udfordrer dig på alt det tekniske, så du kan få rettet springenes skønhedsfejl, inden de bliver for problematiske. Det lyder teknisk og kedeligt – men det er det absolut ikke! Der skal stadig svedes, trænes og springes igennem, og vi sørger for, at træningen bliver både effektiv og sjov – hver gang!

Læs mere om Banespring

Spring for alle

Spring

Vi skal knokle med at lære dig, hvorfor spring er verdens vildeste sport. Vi laver saltoer, flikflak, kraftspring, skruer og meget, meget mere. I vores springcenter får du lov til at prøve kræfter med alt fra springgymnastikkens verden og vi sørger for, at du, uanset dit niveau, oplever at udfordre både din krop, dit hovede og tyngdekraften. Du vil udvikle dig på både momenttræninger, bane og trampoliner og få sved på panden. Og så vil du lære, hvorfor spring og gymnastik kan blive en sport, man bliver ved med resten af livet.

Læs mere om valgfaget Spring

Er du helt grøn?

Spring begynder

Spring, saltoer, skruer, baglændere og håndstand er den slags ting, som alle – uanset alder – kan forstå, er vildt sejt at kunne. Og ja, nogle af dem er svære at blive skarp til, men det er faktisk ikke spor umuligt! I springcenteret på Agerskov har vi alt det, som kræves for at blive dygtig og nogle vildt dygtige instruktører til at hjælpe dig. Det eneste, du skal medbringe, er træningstøj, gåpåmod og lysten til at prøve noget helt nyt – så klarer vi resten!

Læs mere om Spring begynder

Gå i dybden med dine spring

Spring fokus

Det tager lang tid at blive rigtig dygtig, men hvis man ikke får den rigtige træning, tager det virkelig lang tid. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at man får justeret sin teknik så hurtigt som muligt, så man ikke senere skal starte forfra. At skrue til den forkerte side, forkerte positioner med hænderne, dårligt tilløb og forkerte stemstillinger kan være svære at rette, når man først har dem på rygraden… Men hvis man har den rigtige teknik på rygraden, er ingen spring uopnåelige.

Læs mere om Spring fokus

Mød underviserne i spring

Mikkel Vang Steffensen

Send E-mail

Uffe Hansen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning