Rytme mandag-tirsdag

Rytme tirsdag på efterskole

Lækker musik, masser af bevægelse og fantastisk stemning!

Rytme tirsdag

Vi skruer lidt op for musikken og sætte kroppen i bevægelse. Rytme tirsdag er perfekt for dig, som gerne vil dygtiggøre dig inden for rytmisk gymnastik. Med fede sekvenser skal vi arbejde med kropskontrol, forskellige bevægelsesmønstre gennem gymnastikkens mange forskellige genre. 

Vi skal gå på opdagelse i dit eget bevægelsesunivers og udforske kroppens mange muligheder.

 

Du vil blive præsenteret for for forskellige sekvenser samt grundteknikker, som vil give dig færdigheder og styrke til at arbejde med gymnastikkens mange genre. 

Det er ikke en forudsætning, at du har gået til gymnastik før, du skal bare være frisk på at bevæge dig, tage imod udfordringerne med et smil og give den gas. Vi garanterer, at der kommer fed stemning og masser af gode oplevelser i gymnastiksalen.

 

Hvad oplever du på valgfaget?

Du kommer til at få masser af god træning og spændende rytmiske udfordringer. Vi skal heppe på hinanden, gribe den gode stemning. 

Rytme mandag og rytme tirsdag vil have et sammenhængende forløb, som giver god mulighed for at have begge rytmevalgfag. Hvis du ønsker kun at have det ene rytmevalgfag, vil dette også give god mening.

 

Hvor mange timer om ugen?

Rytme tirsdag er et halvårligt valgfag og varer 1,5 time.

Vidste du, at...

Masser af fart på, fællesskab og ømme muskler.  Vi skal bevæge os sammen og med fed stemning, skal vi hjælpe hinanden igennem udfordrende og seje sekvenser. Der er fokus på dig og din udvikling i rytmisk gymnastik. Vi garanterer, at du i slutningen af efterskoleåret har udviklet dine rytmiske færdigheder.

Kom på besøg - book en rundvisning