Dans

Dans på efterskole

Lær at svinge din krop til musikken! Uanset hvilket niveau og køn du har, er dans nemlig alt, alt for fedt!

Udfordrende dans i fede faciliteter

Dans er den fedeste måde i verden at få vabler på! Jaja, vi ved godt vabler er træls, men i vores lækre faciliteter, med dygtige instruktører, et hold ivrige mennesker foran spejlene og noget fantastisk lækkert musik i højttalerne… Så bliver man ret hurtigt ligeglad med de små vabler. Og ikke nok med at det er verdens fedeste træningsform – du lærer rent faktisk også at lytte til musikken, at bevæge dig på en masse forskellige måder og at turde at vise det!

Vi arbejder primært med Hip-hop og House, men vi kaster os gerne ud i lidt af det hele. Vi skal også prøve at være girly, vi skal prøve det aggressive, maskuline, og vi skal have det pisse sjovt! Hvis du er typen, der trommer med fingrene, når musikken starter – du altid har hørebøffer i eller du bare synger højt i badet – så kom! Så viser vi dig, hvad musikken også kan bruges til,og hvorfor vi synes, dans er sindssygt fedt! Vi er sikker på, du bliver helt enig!

Hvad oplever du i valgfaget Dans?

Vi prøver kræfter med forskellige genrer og udfordrer dig og dit bevægelsesmønster, så du kan føle dig sikker, når du skal på dansegulvet. Det betyder, at der både arbejdes med teknik, sekvenser og delelementer i en masse forskellige genrer og at du får sved på panden til den fedeste musik! Og du skal ikke være nervøs – ingen er perfekte og vi har plads til alle!

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Grundteknikker 
  • Vidt forskellige dansegenrer
  • Del-sekvenser, hele sekvenser og momenttræning
  • At slå sig løs! Det handler også om at turde!
  • Variation! Hip-hop, House, Girly og meget, meget mere!

Hvor mange timer om ugen?

Dans har 1,5 undervisningstimer om ugen, og valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen

Dirty dancing!?

Dans er 25% teknik og 75% gåpåmod. Det handler om at lytte, huske, følge med de andre, sætte sammen og så handler det om at kunne sætte alle disse ting sammen, imens højttalerne brager musik ud i rummet og folk kigger på. Vi bliver skarpe sammen og alle kommer til at gøre det forkert – men det gør ingenting. Det er meningen. Og gennem gentagelser, forklaringer og masser af træning, sørger vi for, at det sker mindre og mindre.

Vi har lækre faciliteter, dygtige instruktører og en masse erfaring med, hvordan man får både drenge og piger til at blive ekstra skarpe. Du vil blive overrasket over, hvor meget man får ud af at udfordre sine bevægelsesmønstre – både i forhold til ens generelle motorik og i forhold til din sportsgren. Uanset om du spiller fodbold eller går til ridning, er gymnast eller til håndarbejde, kan musikken og motorikken blive forbedret. Prøv selv – du bliver glad for det!

Kom på besøg - book en rundvisning