Guitar for alle

Lær guitar på efterskole

Guitar er verdens mest populære instrument -
kom, så viser vi dig hvorfor og lærer dig at spille på den

Lær at spille guitar - ganske enkelt

Guitar for alle, er for dig, der gerne vil lære at spille guitar. Du har måske altid gerne villet, men er aldrig startet – enten fordi det virkede svært, dyrt eller du ikke vidste noget om det. Det får vi styr på. Guitaren er blevet brugt af nogle af de største musiklegender gennem tiden, fordi der kan komme så sindssygt meget lyd ud af den og fordi det kan lyde så utroligt lækkert.

Guitaren er en fornøjelse, når man er sammen med andre, men den er også en fornøjelse, når man er sammen med sig selv. Det er en kæmpe frihed at kunne spille musik og det vil du opleve, lige så snart du første gang, får det til at lyde helt rigtigt. Og det kommer overraskende hurtigt, når du først får de rigtige instruktioner og en ordentlig guitar i hånden. Du behøver ikke blive den næste Ed Sheeran… Men det er et skridt på vejen, hvis du gerne vil.

Hvad oplever du i valgfaget Guitar for alle?

At lære at spille et nyt instrument, behøver ikke være sindssygt svært. Vi starter med at lære de tre første, grundlæggende akkorder på en guitar, så du allerede efter meget kort tid kan spille et hav af sange. Derefter sætter vi flere akkorder på programmet, så når undervisningen slutter, kan du altså spille alle de nødvendige sange på din guitar. Ved at bygge et godt fundament, gør vi det let at bygge ovenpå – og guitaren er bare vildt fed!

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Akkorder og sammensætning
  • Akkompagnerende sang (til husbehov)
  • Grundlæggende fingerteknik
  • Basal musikteori
  • Kort sagt: Vi lærer dig at spille guitar

Hvor mange timer om ugen?

Guitar for alle har 1 undervisningstime om ugen, og valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen

Hvis du aldrig har prøvet guitaren før, er det her helt sikkert et valgfag, som du vil være glad for at tage hos os. Hvis du tror, det er vildt svært at spille guitar, har du lidt ret og tager nemlig samtidig også fejl, fordi det er et instrument, der er let at lære, men tager lang tid at blive vildt dygtig til.

Der går nok et stykke tid, før du bliver popstjerne, men hvis du ser på de “three chord songs”, som ligger på nettet, vil du opleve, at du også hurtigt kan få enormt meget ud af enormt lidt. Al begyndelse er lidt bøvlet, men vi hygger os til undervisningen og gennemgår tingene langsomt, så du hurtigt kan være med. Og så er det bare enormt fedt, når man kan spille til en sang, både for sig selv og for andre. Vi glæder os til at have dig med, og du kan roligt glæde dig til at lære, hvordan guitaren fungerer. Den er nemlig slet ikke så svær.

Mød underviseren i guitar

Simon Holm Johnsen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning