Træn fodbold

Fodbold på efterskole

Er du en fodbolddreng eller -pige, som gerne vil give dit spil og din træning et ekstra nøk opad? Så se med her:

Drenge og piger træner hver for sig

Fælles og personlig udvikling - lær at være et hold

På efterskolen går vi meget op i at levere de bedst mulige fodboldhold til de turneringer og stævner, vi hvert år er tilmeldt. Vi spiller både udendørs og indendørs og fokuserer vores træning, så hvert af vores drenge- og pigehold får udviklet deres tekniske og taktiske evner, både som spiller og som hold. Som enhver holdspiller ved, kan man ikke vinde alene. Derfor arbejder vi under begrebet fair play, holder en god tone og arbejder sammen. Så vinder vi.

Vi startede allesammen med fodbold, fordi det var sjovt. Det er lige så vigtigt i dag, som det var, dengang vi startede. Derfor sørger vi for, at bevare legen med bolden og glæden ved boldspillet. Det danner grundlaget for vores træning, så du vil glæde dig til hver eneste træning. Selvom vi træner ofte og vi træner et fysisk spil, som giver ømme ben og svedig ryg – så skal det nemlig være sjovt. Vi glæder os til at have dig med – vi er nemlig afhængige af hinanden.

Klar-parat-start

Hvad oplever du i valgfaget Fodbold?

Til vores træninger vil du opleve at træne alle de nødvendige dele af spillet, hvor hver enkelt tilgodeses og fællesskabet er i centrum. Vi træner bl.a. tekniske øvelser som basis-sparkene inder-, yderside- og vristspark, boldbehandling og -kontrol, tæmninger, driblinger og finter, og taktiske elementer som spilbarhed, bredde i spillet, opdækning, og spil varianter og -systemer. Derudover skal du blive skarpere, fair play skal være vigtigt, og vi skal udvikles – både som hold og som individer. 

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Taktisk træning af delelementer i kampsituationer
  • Teknisk træning af elementære spark og boldkontrol
  • Individuelle og gruppe træninger
  • Glæde ved boldspil
  • Fysisk hård træning med fairplay i centrum!

Hvor mange timer om ugen?

Fodbold trænes separat af drenge og piger, har mellem 1 og 3 træninger om ugen, på hver 1,5 timer. Du vælger selv, hvor mange du ønsker og hvert træningsforløb forløber over et halvt år ad gangen.

Har du bolden skruet rigtigt på?

Fodbold er verdens fedeste sport. Det er samspil, koordination, fysik og holdånd, og derfor er vi pavestolte af at have både fede faciliteter og dygtige trænere, som hvert år tager både vores drenge- og pigehold med til en række turneringer og stævner. De sørger for, at planlægge træningen så hver enkelt spiller er i centrum, imens det handler om både at blive dygtig og have det sjovt. Hvis du er opsat på at gøre noget ekstra ved dine fodbold ambitioner, kan vi hjælpe dig på Agerskov.

Med op til 3 træninger om ugen, kan du være sikker på at få den tid på banen, som du har brug for. Vi har et godt netværk af efterskoler, som vi spiller mod og vi har brede træningstilbud, som giver dig et bedre overblik og overskud under kampene. Det kræver fokus, træning og en masse sved, men vi sørger altid for, at du går fra træningen, og har prøvet noget svært. Jo flere gange man gør noget svært, desto nemmere bliver det nemlig. Se også vores valgfag: Fodbold Special, hvor vi sætter øget fokus på den enkelte spillers færdigheder, og hvor vi går i dybden og nørder de elementer, du gerne vil træne.

Kom på besøg - book en rundvisning