Fodbold Special

Fodbold special

Man kan ikke vinde en kamp alene - men en dygtig spiller kan gøre en stor forskel! Personlig fodboldtræning, hvor du er i centrum.

Drenge og piger træner hver for sig

Sæt den individuelle udvikling i fokus

Vi arbejder, ganske enkelt, med det, du har brug for at arbejde med. Selv de dygtigste spillere har ting, der kan finpudses, uanset om det er leveringer med venstre ben, hovedstød, saksespark, eller hvad du nu måtte mangle. Fodbold Special sætter fokus på netop disse elementer, så vi får styrket de små svagheder, du måtte have i dit spil – og selvom det er holdtræning, fungerer det som individuel træning.

For at kunne stille de bedst mulige hold og kunne give vores elever og spillere de bedst mulige forudsætninger, sørger vi for at tage hånd om den enkelte. Det betyder, at du har fede muligheder for både at få nogle skarpe øjne på dine kompetencer og for at videreudvikle dem. Det handler om at gøre dig så skarp, som du kan blive. Det kan vi hjælpe med.

Klar-parat-start

Hvad oplever du i valgfaget Fodbold Special?

I Fodbold Special sætter vi fokus på individet. Selvom du er en spirende Messi, er der helt sikkert et eller andet, som du forsøger at undgå på banen. Måske halter dit hovedstød, dine passager, brysttæmninger eller andre tekniske elementer. Dem sætter vi fokus på her. Vi ved nemlig, at en enkelt fodboldspiller ikke kan vinde en kamp, men at en teknisk velafrundet spiller, der kan bevare overblikket og bruge sit hold, kan gøre en kæmpe forskel!

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Det, du har brug for! fx.
  • Spark, hovedstød, det “svage ben”
  • Fysiske færdigheder
  • At opdage og udvikle kvaliteter
  • Den enkelte spillers evner og teknik

Hvor mange timer om ugen?

Fodbold Special har 1,5 undervisningstimer om ugen og valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen.

Vind kampen!

Samspil, koordination, fysik og holdånd gør fodbold til verdens fedeste sport. Ligesom al anden sport, er det bare sjovere, hvis man er dygtig til det, og derfor har vi på Agerskov oprettet Fodbold Special. Vi har fede faciliteter og dygtige trænere og hvert år deltager vi i en række turneringer og stævner, så vi har kampe nok at øve os i. I mellemtiden handler det om at dygtiggøre sig, finpudse teknik og lære at spille sammen. Derfor tilbyder vi også op til 3 fodbold-holdtræninger om ugen

Ved at have så meget tid på banen, giver vi dig de bedst mulige forudsætninger for at lære dit hold at kende.  Få trænet de ting, du skulle have brug for og at øge både form, overskud og overblik. Det er sådan man vinder kampe, men det er også en fantastisk følelse at være en del af et hold, der spiller godt sammen, som bruger hinanden og som spiller deres max. Det får du mulighed for på Agerskov. Vi ved godt, at ingen kan klare sig selv på banen og at fodbold også skal blive ved med at være sjovt og derfor er vi helt sikre på, at du vil sætte pris på Agerskov.

Kom på besøg - book en rundvisning