Træn fodbold på efterskole

Vores faciliteter gør, at vi kan træne hele året, og give dig varieret, sjov og og niveauinddelt træning, der passer perfekt til dig.

Fodbold, når det er bedst!

Med valgfag, der fokuserer både på individuel udvikling, holdudvikling, teknik og taktik, kan du virkelig få gang i din fodboldtræning på Agerskov. Vi ved godt, at det er federe at vinde, og vi ved især godt, at det kan man kun, hvis man spiller sammen. Derfor fokuserer vi både på at gøre dig skarp, og på at gøre holdet skarpt, så vi kan stå stærkt til både kampe og turneringer. Udover at kunne få op til 4,5 timers træning om ugen, har du altid vores lækre kunstgræsbane til rådighed, og en masse fede kampe forude.

Og nårh, ja – Vil du med ind og se Barcelona – Real Madrid? Vi har nemlig en fodboldrejse, så du kan komme med til udlandet og være med på stadion, når de store stjerneklubber og fodboldikoner spiller på hjemmebane. Du kan læse mere om valgfagsrejser på vores hjemmeside, og kan roligt støve støvlerne af – det bliver vildt fedt!

Det er virkelig fodbold, når det er bedst!

Hvad siger eleverne?

Drenge og piger træner hver for sig

Fodbold som valgfag

Vi startede allesammen med fodbold, fordi det var sjovt. Det er lige så vigtigt i dag, som det var, dengang vi startede. Derfor sørger vi for, at bevare legen med bolden og glæden ved boldspillet. Det danner grundlaget for vores træning, så du vil glæde dig til hver eneste træning. Selvom vi træner ofte og vi træner et fysisk spil, som giver ømme ben og svedig ryg – så skal det nemlig være sjovt. Vi glæder os til at have dig med – vi er nemlig afhængige af hinanden.

Læs mere

Valgfaget, hvor du er i centrum!

Fodbold special?!

For at kunne stille de bedst mulige hold og kunne give vores elever og spillere de bedst mulige forudsætninger, sørger vi for at tage hånd om den enkelte. Det betyder, at du har fede muligheder for både at få nogle skarpe øjne på dine kompetencer og for at videreudvikle dem. Det handler om at gøre dig så skarp, som du kan blive. Det kan vi hjælpe med.

Læs mere

Kom på besøg - book en rundvisning