Hverdagen

Morgenrutiner

Din dag starter hver dag kl 7.00. Der er du klar sammen med alle dine kammerater til morgenturen, som er på ca. 1 km rundt om skolen. Når du er færdig med turen, er der morgenmad i spisesalen.

Efter morgenmaden er der morgentjek på værelserne – Morgenvagterne kommer rundt på gangene og tjekker, at du har ryddet op på dit værelse.

I løbet af dagen

Undervisningen starter kl 7.55 og du har 4 undervisningstimer, inden vi skal have middagsmad kl 12.35. Efter middagsmad starter din undervisning igen kl 13.20 og fortsætter indtil aftensmad kl 17.50.

Aftenen

Fra kl 19.15 til kl 22.00 har du fri og kan slappe af, være sammen med kammerater, se film, bruge hallen eller springhallen… Lærerne vil tilbyde dig forskellige aktiviteter, som du kan vælge at være med til – blandt andet åbner svømmehallen kl 21.00-21.30.

Kl 22.00-22.40 har du stilletime på dit værelse, her skal du få lavet de sidste lektier og begynde at falde til ro, så du kan få din skønhedssøvn. Inden kl 22.40 har lærerne været forbi dit værelse og sagt godnat.

 

Kl 22.40 skal du have slukket for alt lys og alle devices – og så skal du sove!

Det var den dag og du glæder dig til den næste.

Hvornår har man fri om fredagen?

Fredag eftermiddag slutter din uge kl 14.45. Din fredag eftermiddag indeholder altid en fællesgymnastiktime og en fællestime. Når du har sunget med på den sidste fællessang og klokken er 14.45, må du holde en velfortjent weekend. Du kan enten vælge at tage hjem til mor og far og blive forkælet eller blive på Agerskov Ungdomsskole og have en spændende weekend sammen med dine efterskole venner.

Hvornår møder man om søndagen?

Hvis du har valgt at tage hjem i weekenden, skal du komme tilbage på Agerskov Ungdomsskole søndag aften mellem kl 19.00 og 21.30. Når du kommer tilbage efter en weekend, skal du gå forbi lærerværelset og melde din ankomst til den lærer, som har vagt – så er vi klar til at passe på dig igen.

Forlængede weekender

I løbet af året har du nogle weekender, der er længere end almindelige weekender. Du kan enten få fri torsdag kl 14.45 og have weekend indtil søndag aften eller du kan få fri fredag kl 14.45 og have weekend indtil mandag aften.

Du skal regne med at have ca 5-6 forlængede weekender i løbet af et år. Du vil kunne se alle forlængede weekender i årsplanen, der er klar, inden skoleåret starter.

Obligatoriske weekender

I løbet af skoleåret er der også nogle weekender, hvor du skal være på skolen. Det er ikke altid hele weekenden, du skal blive, nogle gange kan der være et arrangement i løbet af weekenden, du skal være med til og så kan du holde fri resten af weekenden.

Weekenderne i marts skal du forberede dig på kommer til at stå i gymnastikkens tegn. I de fleste weekender i marts skal du lave opvisninger sammen med dine kammerater i haller rundt omkring, mest i det sønderjyske, men også nogle gange på Fyn og i Midtjylland – du skal regne med, at det bliver hårdt men en fed oplevelse.

Kom på besøg - book en rundvisning