Elev på au

Hvordan føles det, at være elev på AU?

Hvordan er det at være elev på Agerskov Ungdomsskole

”Det fede ved Agerskov er, at jeg kan få lov til at svømme på samme niveau som før, men samtidig også begynde på noget helt nyt, som gymnastik, som jeg godt kunne tænke mig, men aldrig rigtig har prøvet før” – Nikolai Flugt

”Jeg synes selv, jeg er blevet en meget bedre gymnast af at være her, fordi vi har nogle super dygtige gymnastiklærere, som udfordrer os, og lærer os en masse nye ting. Og så har vi også nogle super fede faciliteter, som gør det rigtig sjovt at lave gymnastik.” – Tine Bucka Johanning

Du keder dig.. prøv med aldrig!

En typisk hverdag på Agerskov Ungdomsskole

Har du nogensinde overvejet, hvordan et hverdagsskema på en efterskole ser ud? 

Hvornår står du op? Hvornår skal du i seng?

Og endnu vigtigere: hvad fylder du tiden med, mellem vækkeuret ringer, og til du igen slukker lyset?

Det kan du blandt andet læse om her

Hverdagen på AU

Fællesgymnastik på AU

Alle har fællesgymnastik - og det er mega awesome

Måske har du allerede dyrket gymnastik i mange år? Måske har du allerhøjest gået til “blefræs-gymnastik”, da du var halvandet?

På AU er fællesgymnastikken noget af det, der binder os tæt sammen og giver os et efterskoleår fyldt med venskaber på kryds og tværs.

Vi deltager alle i fællesgymnastik 4 timer om ugen, og deltager i forskellige opvisninger med andre efterskoler i foråret.

Fællesgymnastik giver dig ondt i maven af grin, sved på panden, styrker din krop, og gør dig en del mere spids på, hvad din krop faktisk kan udrette på en airtrack, i stortrampolinen eller på gulvet.

Så om du maxer ud og allerede har valgt gymnastik som hovedfag, eller om du snuser til det gennem fællesgymnastik i kombination med et andet hovedfag, så lover vi dig, at det bliver m-e-g-a fedt!

Fritid

Hvordan bor du egentligt på AU?

I løbet af dit år på Agerskov Ungdomsskole kommer du til at bo på 3 forskellige værelser.

På den måde får du mulighed for at knytte mange tætte venskaber.

Og hvis du kommer på et værelse, hvor du ikke svinger helt så godt med dine roomies, ja, så er der jo ikke så lang tid, til du alligvel skal skifte værelse igen.

Læs mere om de 6 gange her

De 6 gange og elevværelser

Kom på besøg - book en rundvisning