Efterskolernes dag 2019

29. September // 13.00 - 17.00

Kom til Efterskolernes dag 2019 på AU💪🏻

Dørene åbner kl 13.00, hvor forstander Lars Kristensen står i døren og byder jer alle velkomne. Derefter kan I komme på en rundvisning med nogle nuværende elever, hvor der er mulighed for at spørge om ALT 🙂

Bliver du lidt sulten efter at have været på en dejlig rundvisning, står Mona klar med helstegt pattegris foran spisesalen.

Skolens lærere vil også være tilstede, så hvis I går rundt med nogle spørgsmål, som eleverne ikke får svaret på, kan I bare fange én af lærerne.

Efter rundvisning, vil det være muligt, at komme en tur i svømmehallen og få et prøvedyk i fuld dykkeruniform, hoppe i saunaen, lave en doubleback i springhallen eller trille lidt bold på vores kunstgræsbane.

Der er også mulighed for at lave et perfect headshot på din bedste ven, i vores spritnye Esports lokale og meget meget meget meget mere.

Kl. 17.00 lukker vi dørene, siger tak for idag og går i seng.

Vi ses

Meld dig lige til i formularen 👇 så vi ved, hvor mange tallerkner vi skal finde til den helstegte pattegris 😜

Du er heldig! Du vil fremover også modtage vores nyhedsbrev, når du tilmelder dig.
Tilmeldingen er ikke bindende