Efterskolernes Aften 2022 er aflyst

Til gengæld kan du altid tilmelde dig vores besøgsdage

Vi er også ærgerlige over, at vi ikke kan ses til Efterskolernes Aften. Heldigvis kan vi stadig mødes til vores rundvisninger. Rundvisningerne er selvfølgelig med de nuværende elever, og du kommer også til at snakke med dine måske kommende lærere.

Til en rundvisning skal du huske at tilmelde dig, så vi kan sørge for, at alle får en god og tryg oplevelse.

Se alle vores rundvisninger og tilmeld dig her:

Se alle rundvisninger

VIRTUEL RUNDTUR PÅ HELE AU

Kan du ikke vente med at besøge os? Så kan du faktisk starte med at designe din egen virtuelle AU-rundtur. Lige her👇🏻

👉🏻 For forestil dig en bog 📚 om ALT på Agerskov Ungdomsskole. 👉🏻 Forestil dig så dén bog, som en film, der giver dig et kig i alle de vigtigste kapitler på AU.

👉🏻 Altså de vigtigste kapitler for d-i-g!

👉🏻 Alt fra at mærke stemningen, møde lærerne og eleverne, opleve fagene og faciliteterne eller generelt gå på opdagelse i AU universet. Dét er d-i-t valg

Du kan nemt hoppe ind og ud af “video-kapitlerne”, og mikse alle de kapitler ind, som DU vil se.

Resten.. Ja, det kan du jo se når du besøger os😎

Tag mig til min virtuelle rundvisning