efterskolerenes aften 2022

Vi slår dørene op til et brag af en Efterskolernes Aften onsdag den 12. januar 2022 kl. 18-21

KOM TIL EFTERSKOLERNES AFTEN PÅ AU

Vi slår dørene op til et brag af en Efterskolernes Aften onsdag den 12. januar 2022 kl. 18-21

Og det allerbedste er, at du er inviteret.

Vi har sat et program sammen, som bliver mega lækkert.

Altså hvis du synes, at det er fedt at:

👉🏻 Forkæle dig selv med Monas kaffebord, som køkkenet har kredset om hele dagen🧡

👉🏻 Blive vist rundt af verdens bedste AU’ere. Eleverne er nemlig de allerstørste eksperter på, hvad det vil sige at gå på AU✨

👉🏻 Vi er vilde med at have det grineren. Derfor kommer Stand Up komikeren Mark le Fêvre og laver et topfedt show 🔥

Mark le Fêvre

Du kender nok Mark le Fêvre fra One-man showet BØVL.

Og ellers kender du ham måske også fordi han blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019.

Mød Mark le Fêvre på AU til Efterskolernes Aften, kun en uge efter, at han er startet på sin næste Danmarks Tour med showet HELDIG!

Psst. Og har du nu lyst til endnu mere med Mark le Fêvre efter Efterskolernes Aften, kan du finde hele tourplanen for HELDIG på marklefevre.dk

Virtuel rundvisning

DESIGN DIT EGET ÅR PÅ AU

Vidste du, at du på AU får lige lidt flere muligheder?

Eksempelvis vil du opleve at:

• Valgfag. Du skal vælge valgfag hele to gange mens du går her. Så skal du nemlig ikke vælge noget fra, men kan i stedet få alle de kombinationer, der passer lige netop til dig. Og så kan du i øvrigt vælge mellem omkring 50 valgfag.
  • Du kommer til skifte værelse tre gange, mens du går her. Og fordelen er nok ret klar. Nemlig at du super hurtigt får mange rigtig tætte venner, som du ofte også tager med dig videre efter din tid på AU.
  • Vores lærere er hverdagens helte. De er super dygtige, verdens venligste og hvis du skulle vælge AU som efterskole, kan du godt regne med, at de altid vil gå langt for at have din ryg.

Og hvis du vil se, hvordan dit måske kommende AU-skoleskema kunne se ud. Så kan du prøve vores “Design dit eget skema” lige her DESIGN DIT EGET SKEMA

PRAKTISKE INFORMATIONER

Alt det praktiske – så du får den bedste Efterskolernes Aften 🤩

• Vores forstander Lars Kristensen står klar ved hovedindgangen for at tage imod jer.
  • Der er mulighed for at spritte hænder, ved alle lokaler og indgange til skolen.
  • Vi giver kaffe og kage.
  • Parkering finder du på AU – vi har afmærket med skiltning.
  • Vi følger Corona-retningslinjerne og holde os opdateret på ændringer.

Forstander Lars Kristensen

EFTERSKOLERNES AFTEN PÅ AU ER HELT SPECIEL

Efterskolernes Aften er en fantastisk hyggelig oplevelse af AU.

Både fordi:

• Køkkenet sørger for kaffen og kagerne til jer
  • Vi har hyret Mark Le Fevre, så du bugt lattermusklerne
  • Og så bliver du selvfølgelig vist rundt af verdens bedste AU-elever..

..vi tror nemlig på, at du får det bedste og mest ærlige indtryk af efterskolelivet, når du bliver vist rundt at de rigtige efterskoleeksperter.

Og husk at for et år eller to siden stod de nuværende elever selv og var nysgerrige (og måske en smule nervøse) til en Efterskolernes Aften.

Så de ved alt om alle de spørgsmål, som du overhovedet kunne finde på at stille.

🔥VI GLÆDER OS HELT VILDT TIL AT SE DIG DEN 12.JANUAR 2022🔥