Esport setup - alt er nyt

Tjek vores helt nye setup, hvor vi tilbyder kreds for kendere

Psst'e -

Vi ved, hvor vigtigt det rigtige esports setup er

Vi ved, hvor vigtigt det er, at have det helt rigtige udstyr, når der skal games. Vi har derfor i foråret 2019 investeret i helt nye computere, skærme, gamerstole, tastatur og mus. Der mangler absolut intet! Du kan jo selv slå et smut for Agerskov Ungdomsskole og tjekke efter selv. Vi har snakket med tidligere elever, og forhørt os, hvad de ønskede, hvis de selv kunne vælge. Og bum – nu har vi Sønderjyllands måske fedeste Esports setup.

Computerne har Fortnite, lol, Counterstrike og CS:GO installeret. Hvis du ønsker at bruge din egne konti, når starter op, så er det ikke noget problem. Det er også muligt at udforske steam for andre lækkerier. Dette skal dog lige forbi admin inden.

Det perfekte gamer setup

Der er ikke noget bedre end at game på det rigtige setup. Mus, headset, skærm, keyboard og stol spiller alt sammen en stor rolle, hvis du vil udvikle dig som gamer. Det gør unægtelig oplevelsen større, og sikrer dig de rigtige forudsætninger. Man kan ikke spille på en dårlig computer og med en skærm fra 2003, der har en responstid på 10 ms. Det samme gælder musen! Ja – det gælder faktisk det hele.

Vi passer på din krop, når du spiller

Det er vigtigt, at du sidder rigtigt, at skærmen har den rette vinkel og at du sidder korrekt med musen. Når man sidder så mange timer foran en skærm, kan skader lynhurtigt komme krybende. Og så kan man ikke spille særlig længe ad gangen.

Derfor har vi også investeret i ergonomiske gamestole, som har flere valgmuligheder end en schweizerkniv. Det samme gør sig gældende i forhold til mus og skærm. Det lyder måske fjollet – men alt for mange, der gamer seriøst, har været nødsaget til at stoppe på grund af skader – og det kan vi ikke have. Hvis du har eget udstyr såsom mus, headset eller andet – må du hellere end gerne medbringe det.

Spec sheet

 • intel® Core™ i5-8400 (Op til 4.0GHz, 9MB cache) 6-Core
 • ASUS B360M-KPrime bundkort
 • 8GB DDR4-2666 Corsair Vengance XMP RAM
 • WD 256 GB SSD HD
 • ASUS Geforce GTX1660TI 3GB Grifikkort
 • Vision Redline Gaming Kabinet
 • Corsair VS550 550W Strømforsyning
 • High Definition Audio lydkort
 • Corsair K55 RGB Baggrundsbelyst Gaming Keyboard
 • Corsair M65 RGB FPS Laser Gaming Mus (12000dpi)
 • Vision VG2000 Gaming Musemåtte (35x30cm Large)
 • Corsair HS50 Stereo Gaming Headset
 • 24” Asus VG248QE – FullHD – 1ms – 144Hz Gaming – Højdejusterbar

CS:GO og Counter Strike

CS GO er på alles læber, efter at det danske hold Astralis har indtaget samtlige førstepladser i forbindelse med de største turneringer i verden. Danmark er de seneste år blevet ramt af e sport bølgen, og vi er overbeviste om, at den er kommet for at blive.

Counter Strike udgør en stor del af vores timer foran skærmen, og vi træner intensivt med taktikker, samarbejde og rolle fordeling på holdet.

Læs mere om CS:GO

LoL og Fortnite

Vi træner teknikker i LOL og Fortnite  én time om ugen. Det lyder måske af lidt, men i denne time gennemgår vi basis teknikker inden for top, mid, jungle ogADC roller, så du og dit hold er helt skarpe, når I møder andre efterskoler i hæsblæsende kampe.

Vi spiller også Fortnite. Og hvis du bare går en smule op i gaming, så er du unægtelig støt på Fortnite. Et spil, som for nogen, deler vandene. Ikke desto mindre træner vi også dette.

Læs mere om LoL og Fornite

Træn FIFA - og bank vennerne, når du kommer hjem

Spiller du FIFA med gutterne derhjemme? Hvis ja, så har du nu muligheden for at køre dem midt over, når du kommer hjem fra Agerskov Ungdomsskole. Du har nemlig mulighed for at træne FIFA 1 time om ugen, hvor vi gennemgår de bedste taktikker, lærer at spille sammen og vi får helt styr på, hvor knapperne sidder.

Så hvis du tidligere har spillet FIFA, så er valgfaget helt sikkert noget for dig. Hvis du aldrig har spillet FIFA, men godt kunne tænke dig at blive udfordre den lokale champ, når du kommer hjem – ja, så er valgfaget også noget for dig. Alle kan være med.

Læs mere om FIFA

Kom på besøg - book en rundvisning