E-sport på efterskole

Esport op til 7,5 timer om ugen

Hvor skal man vælge Esport på efterskole?

Det klinger måske lidt hult? Men esport har taget Danmark med storm, og det er helt sikker kommet for at blive. Inden for de seneste år har andre efterskoler åbnet op for esport som linjefag – og det er med god grund. Det danske CS GO hold Astralis har høstet medaljer, og var indtil for ganske nyligt verdens bedste esports hold i first person shooter spillet Counter Strike.

Efter Astralis meldte sin ankomst på den store scene, er computerspil efterhånden gået fra at være en hobby til at være sportsgren. Yep – du hørte rigtigt. Vi anerkender esport som en sportsgren, da det unægteligt kræver blod (på fingerspidserne), sved og tåre at nå til tops. Vi er faktisk stolte over at kunne kalde os for en ‘Gaming efterskole’, med landets måske fedeste faciliteter. Esport på efterskolen er for dig, der vil mere end almindelig hygge gaming med vennerne.

Hvad siger eleverne?

Fede oplevelser

Esports udøvere: Sund kost, fysisk træning og muligheder for at udvikle sig

Når nu vi anerkender esport og gaming som en sportsgren, betyder det også, at der foruden endeløse timer foran skærmen, skal arbejdes med fysikken. I løbet af ugen vil 20% af E-sport tiden være dedikeret til aktiv træning og samarbejdsøvelser. Uden mad og drikke duer helten ikke – vi følger derfor skolens madplan nøje, så vi sikrer de bedste vilkår, når vi træner.

De resterende 80% af E-sport undervisningen spiller vi i Fortnite, CS GO og league of legends. Her træner og udvikler vi nye taktikker – både individuelt og på dit hold. Vi gennemgår basale øvelser for mentaltræning, så man kan holde hovedet koldt, når bomben ligger på A, og man selv står og sover ved B.

Vi ved godt, at esports udøvere har forskellige kompetencer – nogle er tanks, andre er healere eller noget helt tredje. Undervisningen foregår derfor både i hold og med udgangspunkt i individuelle træningssessions, så du får frit løb til at dyrke dine interesser inden for esport.

Se vores esports setup

Fede oplevelser

Nye faciliter: Du slipper for at spille på din egen computer

I sommeren 2019 stod vores nye lokaler klar med 15 computere, sprit nye gamer stole, høretelefoner og alt, hvad der hører sig til. Det er nemt og ligetil, da Fortnite, CS GO og lol er installeret på computeren. Du har selvfølgelig mulighed for at bruge din egne konti, når du starter op. Er du nysgerrig på at se mere omkring vores setup, så læs mere her. 

Computer specs + det løse:

Vi er stolte af vores helt nye esports lokaler. Tjek de forskellige specs, på vores udstyr. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kom selv og oplev det helt nye setup. Vi glæder os til at se dig.

 

 

 • intel® Core™ i5-8400 (Op til 4.0GHz, 9MB cache) 6-Core
 • ASUS B360M-KPrime bundkort
 • 8GB DDR4-2666 Corsair Vengance XMP RAM
 • WD 256 GB SSD HD
 • ASUS Geforce GTX1660TI 3GB Grifikkort
 • Vision Redline Gaming Kabinet
 • Corsair VS550 550W Strømforsyning
 • High Definition Audio lydkort
 • Corsair K55 RGB Baggrundsbelyst Gaming Keyboard
 • Corsair M65 RGB FPS Laser Gaming Mus (12000dpi) 
 • Vision VG2000 Gaming Musemåtte (35x30cm Large) 
 • Corsair HS50 Stereo Gaming Headset 
 • 24” Asus VG248QE – FullHD – 1ms – 144Hz Gaming – Højdejusterbar

Træn FIFA 1,5 time om ugen

I dette valgfag skal vi have afgjort, hvem der er den ukronede champion i FIFA spillet på PlayStation. Kampene vil foregå̊ på to storskærme med fuld knald på volumen. Vi kommer til at spille mod hinanden både enkeltvis og i hold. Vi skal lære hinanden tricks og taktiske variationer, samt snakke en masse fodbold. Vi spiller hver gang om den eftertragtede AU-pokal. Hvis du kan tænke dig nogle sjove og hyggelige timer med andre, som er helt vild med fodbold, så̊ skal du vælge dette valgfag.

læs mere her

Mød underviserne i E-Sport

Carsten Boel-Christensen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning