Dykning

Dykkercertifikat på efterskole

Lær at dykke i fantastiske faciliteter, få dykkercertifikat og prøv at dykke under sydens sol i verdens mest spændende valgfag.

Bliv som en fisk i vandet

Hvis du er en vandhund, du nyder at svømme eller dykke, både i poolen og ved stranden eller du har lyst til at prøve noget helt nyt, så har vi det perfekte valgfag til dig. Hvert år udvælger vi to destinationer, hvor vi færdiguddanner vores elever med et PADI-dykkercertifikat, imens vi får en fantastisk tur til verdens smukkeste dykkerdestinationer. I år har vi valgt Maldiverne og Sydafrika – og vi garanterer, at det bliver en kæmpe oplevelse!

Hvad siger eleverne?

Hvad oplever du i valgfaget Dykning

I dykkerfaget vil du blive undervist i teknikken og sikkerheden, der kræves, for at blive PADI-certificeret dykker. Det betyder, at vi arbejder i vores egen svømmehal med professionelt dykkerudstyr, hvor du vil gennemgå de første 2 faser og lære alt det grundlæggende, inden du får mulighed for at afslutte dit valgfag med en dykkerrejse til enten Maldiverne eller Sydafrika. Her vil du have mulighed for at afslutte din træning ved at tage 3. og sidste del af dit certifikat, og kommer altså hjem som uddannet dykker. Hvis du synes, det lyder fedt – så har du ret!

Vi arbejder f.eks. med: 

 – Sikkerhed

 – Teknik

 – Tegn og kommunikation under vandet

 – Svømmeteknik

 – Dykkernes skrevne og uskrevne regler

Hvor mange timer om ugen?

Dykning har 2,5 undervisningstimer om ugen og valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen. 

Dykkerrejsen til hhv. Maldiverne og Sydafrika koster hver især ca. 12.000kr og er ikke inkluderet i prisen for efterskoleopholdet. Omkostningerne betales i rater á 2500, og kan overføres via MobilePay til 54179. Første rate falder d. 1. August.

Læs mere om destinationerne her.

Dykkerrejser

Mød underviserne i dykning

Carsten Boel-Christensen

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning