Efterskolerns dag 2020

VIRTUEL RUNDTUR PÅ HELE AGERSKOV UNGDOMSSKOLE

👉🏻 Forestil dig en bog 📚 om ALT på Agerskov Ungdomsskole. 👉🏻 Forestil dig så dén bog, som en video, der giver dig et kig i alle de vigtigste kapitler på AU.

👉🏻 Altså de vigtigste kapitler for d-i-g! 👉🏻 Alt fra at mærke stemningen, møde lærerne og eleverne, opleve fagene og faciliteterne eller generelt gå på opdagelse i AU universet. Dét er d-i-t valg

Du kan nemt hoppe ind og ud af “video-kapitlerne”, og mikse alle de kapitler ind, som DU vil se.

Resten.. Ja, det kan du jo se en anden god gang 😎

Tryk her for at tage en digital tur på AU

Link til Virtuel Rundvisning

BOOK EN RUNDVISNING PÅ ANDRE DATOER

Vi vil også rigtig gerne vise dig AU🤩. Det er nemmere for dig at vurdere, om AU skal være rammerne for d-i-t efterskoleliv, hvis du kommer og oplever os. 👉🏻 Hvis du møder de nuværende elever og seje lærere, fornemmer stedet og AU-ånden, ser faciliteterne, stiller spørgsmål osv.

Book en rundvisning