MultiCamp 2020

I samarbejde med DGI

Få de vildeste 6 dage i din sommerferie på Agerskov ungdomsskole. Programmet er spækket med masser af aktiviteter, en sportsgren for fuld udblæsning og muligheden for at møde en masse nye venner. Du skal blive en del af fælleskabet, hvor du, det gode humør og fede fælles aktiviteter er i fokus.

HOVEDFAG

Du skal vælge et Hovedfag og du har følgende muligheder:

1.  Fodbold
  2.  Håndbold
  3.  Spring
  4.  Svømning
  5.  E-sport

I dit valgte hovedfag har du 11 moduler af 2 timers varighed. Der vil du møde undervisere der brænder for faget og gerne vil give dig nogle fede træningstimer. Samt sikre sig at du har det sjovt imens.

VALGFAG

Som en del af Campen, har du 2 Valgfag. Disse vælges først 14 dage før Camp start, og bliver sendt til jer som valg på et elektronisk valgskema. – Da antal af deltager har indflydelse på antal af udbudte valgfag, der vil være at vælge imellem. Der vil være aktive og mindre aktive valgfag at vælge imellem.

• Kreativ
  • Dans
  • FiFA – PlayStation
  • Beachvolley
  • Udspring i svømmehallen.

Du får 3 moduler af 1 times varighed, i hver af de to valgfag som du skal vælge.

ALT DET ANDET

Derudover vil være fællesgymnastik, hvor du vil prøve kræfter med gymnastik som på efterskolen. I skal lære en lille mini opvisning, som vises til forældre den sidste dag.

Der vil være en del fællesaktiviteter, en overraskelses dag, fest aften og masser af mulighed for at teste svømmehallen.

DU FÅR:

• 1 T-shirts
  • En mulepose
  • En drikkedunk
  • Kost og logi

PRAKTISK INFO

Alder: 10-15 år

Pris: 1495 kr.

Søn. 28. juni 2020 kl. 16.30 med indkvartering

Lør. 4.juli kl. 14.30  slutter det med en forvisning for forældre.

Foreløbig SKEMA