Camps i Vinterferien

Fyld vinterferien med masser af sjove og fede oplevelser.

Udvalget af Camps og skoler i samarbejde med DGI

Gymnastikskole 

Er du mellem 6-10 år? Så få 3 fede aktive dage fyldt med sjove oplevelser – Er det lige noget for dig?

Så skynd dig at overtale din bedste ven/ veninde og tilmeld dig til DGI gymnastikskole. Du kommer til at bevæge dig og have det sjovt, springe på måtte og trampolin, lave flikflak, salto, serier til musik og andre spændende øvelser.

Skolen er UDEN overnatning.

DATO: 10.02.20 – 12.02.20 fra kl. 9-15 hverdag

SvømmeCamp

Er du mellem 10 og 15 år? Så er SvømmeCampen på Agerskov Ungdomsskole måske lige noget for dig!

SvømmeCampen på Agerskov Ungdomsskole i uge 42 giver deltagerne nogle sjove og lærerige dage – med glæden for vand som det fælles! Der vil være masser af svømning på programmet. Men udover klassisk svømning kan deltagerne også se frem til et væld af alternative aktiviteter – både i vand og på land!

DATO: 12.02.20 – 14.02.20

FodboldCamp

Er du mellem 10 og 15 år? Kom med på en aktiv og sjov sportsferie fyldt med fede fodbold oplevelser – på vores nye Kunstgræsanlæg!

Her er du garanteret feriedage med masser af fodboldudfordringer, sjove aktiviteter og nye venner.
Vores dygtige trænere sørger for at give dig en på opleveren. Du kommer til at spille kampe, lege, dyste og lære nye, seje finter sammen med de andre deltagere. Du får også en fodbold og en drikkedunk samt et sejt spillersæt.
Der vil naturligvis være adgang til Agerskov Ungdomsskoles andre faciliteter, herunder svømmehal og springhal. Vi lover dig, at det bliver super sjovt!

DATO: 12.02.20 – 14.02.20

EsportCamp
Er du mellem 10 og 15 år? EsportCamp byder på tre dages spil, leg og læring. Under camp’en skal alle deltagere være med til forskellige fælles aktiviteter med fokus på sjov og bevægelse.

Du vil både blive udfordret i forskellige e-sport spil, hvor du lærer og træner i strategi, samarbejde, overblik, og hvad der ellers kræves for at blive en bedre gamer samtidig med, at du skal prøve kræfter med sjove fælles aktiviteter, hvor vi skal være fysisk aktive sammen.

DATO: 12.02.20 – 14.02.20

Tilmeldning åbner snart.

Kom på besøg - book en rundvisning