Valgfags aften i november

Du har mulighed for at prøv skolens valgfag

Valgfagsaften

 

Er du mellem 10 og 15 år har du mulighed for at komme til Valgfags aften på Agerskov Ungdomsskole.

Du kan vælge imellem:

E-Sport fredag 1. November.

Når vi byder inden for til en smagsprøve på vores valgfag E-Sport. E-Sport er for både drenge og piger, og her har vi fokus på spillet, det sociale sammenhold, den fysiske træning og den sunde kost. vi bevæger os inden for Fortnite, CS-GO, LOL & FIFA. Arrangementet koster 150kr.

vi starter  kl 17.00, kl 23.00 er vi klar til at tanke af for en forhåbenligt fantastisk aften. i dette tidsrum vil du nå at se skolen, få lidt at spise samt lærer meget mere om E-Sport på Agerskov Ungdomsskole, og selfølgelig få spillet nogle gode runder sammen med dine venner.

Fodbold onsdag d. 13. November.

Er  du mellem 10 & 15 år og har en indre fodboldspiller gemt, så besøg os når vi byder inden for til et aften arrangement på valgfaget.

Arrangementet koster 50kr. Vi starter kl. 18.00 og ca kl 21.00 har du både set skolen, fået lidt at spise samt prøvet kræfter med fodbolden.

Rytmisk gymnastik  onsdag d. 13. November

Åbner vi op for valgfaget,  her har du mulighed for at prøve kræfter med rytmen, samt se og hører en masse om hvad Agerskov Ungdomsskole kan byde på.

Arrangementet koster 50kr. Vi starter kl 18.00 og kl ca. 21.00 har du både set stedet, lært meget mere om Agerskov ungdomsskole, prøvet kræfter med vores valgfag RYTMISK GYMNASTIK samt fået lidt at spise.

Håndbold  mandag d. 18. November

Her har du mulighed for at prøve kræfter med Håndbold, møde håndboldlæreren, samt se og hører en masse om hvad Agerskov Ungdomsskole kan byde på.

Arrangementet koster 50kr. Vi starter kl 18.00 og kl ca. 21.00 har du både set stedet, lært meget mere om Agerskov ungdomsskole, prøvet kræfter med vores valgfag HÅNDBOLD samt fået lidt at spise.

Svømning onsdag d. 27. November

Er  du mellem 10 & 15 år og er helt tosset med Svømning, så besøg os når vi byder inden for til et aften arrangement på valgfaget,  her har du mulighed for at prøve kræfter med svømning, samt se og hører en masse om hvad Agerskov Ungdomsskole kan byde på.

Arrangementet koster 50kr. Vi starter kl 18.00 og kl ca. 21.00 har du både set stedet, lært meget mere om Agerskov ungdomsskole, prøvet kræfter med vores valgfag SVØMNING samt fået lidt at spise.

Betaling sker på Arrangement aften, ved ankomst. 

Vi håber at se dig og dine venner til en sjov aften.

  • Her kan du vælge hvilken aften, du ønsker at komme og prøve valgfag.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Kom på besøg - book en rundvisning