Lektielæsning og Skolevejledning

Der går stærkt, når man går på efterskole. Men vi sørger selvfølgelig for, at der er tid til at læse lektie, og du kan få lidt hjælp, hvis du sidder fast. Vi sikrer også, at du får en sikker start på din videregående uddannelse.

Efterskole elever får også lektier for

Efterskoleelever på Agerskov Ungdomsskole får også lektier for. Mængden af lektier afhænger af dig selv – og selvfølgelig også lidt af dine lærere. Du har mulighed for at lave lektier i stilletimerne fra kl 18.40-19.15 og igen kl 22.00-22.40, her skal du være på dit værelse og der er 3 lærere, som har vagt, som du kan komme til og få hjælp, hvis du har brug for det.

Hvis du ikke kan nå at få lavet dine lektier i stilletimerne, kan du gøre det i den fritid, du har i løbet af dagen – det kan være i en fritime eller i tidsrummet kl 19.15-22.00. Hvis du har brug for hjælp, så er der altid lærere til stede på skolen.

Skolevejledning

Hvad indeholder skolevejledningen på AU

Når du er elev på AU, får du mindst 2 vejledningssamtaler i løbet af skoleåret. Du får hjælp til at lave din uddannelsesportefølje, din uddannelsesplan og din tilmelding til din kommende ungdomsuddannelse.

AU har 3 skolevejledere, som fordeler eleverne blandt sig – hver elev tilknyttes en af skolevejlederne:

Skolevejledere

Karen Nygaard

Send E-mail

Mette Schøning

Send E-mail

Lone Jeggesen Lysemose

Send E-mail

Brobygning

Alle AUX elever på AU skal i brobygning. Brobygningen foregår på de ungdomsuddannelser, der ligger tæt på Agerskov – Tønder gymnasium, Tønder handelsskole, EUC Tønder, SOSU skolen i Aabenraa og Gråsten landbrugsskole.

Brobygningen planlægges og koordineres af vores skolevejledere.

Praktik

Agerskov Ungdomsskole tilbyder ikke praktik, udover den, AUX eleverne skal have i forbindelse med årsopgaven. Hvis du ønsker at komme i praktik i løbet af det år, du går på AU, vil vi helst have, at praktikken ligger i efterårsferien eller vinterferien. Du skal selv finde din praktikplads og så skal du lave aftale med din skolevejleder om det praktiske.

Kom på besøg - book en rundvisning