Badminton

Badminton på efterskole

Vil du have sved på panden, et smil på læben og komme i skarp form med en fed sportsgren? Badminton kan både være svært og let - og virkelig sjovt!

Få en stærk baghånd

Badminton giver en fantastisk grundtræning, skarp smidighedstræning og baller af stål – og så kan træningen sagtens være sjov! Det er en af de sportsgrene, der er let at blive fornuftig til, men enormt svær at blive virkelig dygtig til, men selvom vi ikke kan love dig, at du bliver den næste Viktor Axelsen, kan vi gøre både dit spil, din teknik og din form bedre.

Netop fordi badminton giver en rigtig fed grundtræning, er det også en oplagt sport at kombinere med andre. Så, hvis du ellers er til fodbold, gymnastik, håndbold eller andet, kan badminton hjælpe med din koordination og grundform og give dig en anden opmærksomhed på din modspiller. Og så sørger vi selvfølgelig også for, at træningen er sjov!

Hvad oplever du i valgfaget Badminton?

Badminton er en sport, der kræver træning i både form og teknik, men vi ved godt, at kamp er fantastisk træning. Uanset om du er øvet eller nybegynder, kan du forvente varierede øvelser i både teknik og taktik, den modstand, der gør dig skarp og en sjov, spændende og svedig træning. Så uanset om du vil prøve en ny sport, eller lære at banke fjerbolden ned lige bag nettet, så finder vi ud af det sammen!

Vi arbejder f.eks. med: 

  • Udvikling – uanset niveau
  • Teknikøvelser
  • Små træningsspil
  • Kamptræning
  • Taktiske øvelser

Hvor mange timer om ugen?

Badminton har 1 undervisningstime om ugen, og valgfaget forløber over et halvt skoleår ad gangen.

Badminton for alle

Badminton er en af de sportsgrene, der er let at blive fornuftig til, men enormt svær at blive virkelig dygtig til. Så, selvom vi ikke kan love dig, at du bliver den næste Viktor Axelsen eller Camilla Martin, kan vi heller ikke love dig, at du ikke gør. Det er nemlig en sjov, hurtig sport, hvor selv en nybegynder hurtigt kan blive god, og de rigtig dygtige altid kan blive bedre. 

Hvis du kommer fra en helt anden sport, uanset om det er dans eller rugby, skal du altså ikke være nervøs. Fjerbolde og ketchere er måske nye for dig, men kan give dig en ny og bedre koordination, få dig i god form og igennem en masse forskellige småspil give dig en social og hyggelig sportsgren, som, du vil synes, er mega sjov. Og der skal jo være nogen, der kan vise kineserne, hvad vi duer til!

MØD UNDERVISERNE I BADMINTON

Lone Jeggesen Lysemose

Send E-mail

Kom på besøg - book en rundvisning