Officielle dokumenter

Herunder kan du læse og downloade skolens officielle dokumenter

Hold tungen lige i munden

Til dig, der vil vide lidt mere

På denne side kan du finde alt det, som undervisningsministeriet siger vi skal have på vores hjemmeside.

Vedtægter og formål & værdigrundlag er vedtaget af skolens øverste myndighed – skolekredsen – og kan ses som skolen ”grundlov”.

Indholdsplan og UVM årsplansskema er de dokumenter der dokumentere at skoleåret opfylder de krav undervisningsministeriet har til et efterskoleår holder sig indenfor efterskoleloven.

Selvevaluering, undervisningsevaluering og undervisningsmiljøvurdering skal alle efterskoler lave og offentliggøre på deres hjemmesider.

Vi skal informere om hvordan vi gøre i forhold til Inklusionstilbud og folkeskolen prøver på vores hjemmeside.

Til slut skal vi have links til overgangsfrekvens til ungdomsuddannelser og karaktergennemsnit på vores hjemmeside – begge linker til uddannelsesstatistik.dk

Officelle dokumenter

Agerskov Ungdomsskoles formål & værdigrundlag
Agerskov Ungdomsskoles Vedtægter