Faciliteter

Road trips fixing up my house I'm a big fan of it depends on the night.
Thinking about trying yoga going to the gym skiing seeing as many countries as possible Murakami.

De fedeste faciliteter

På Agerskov Ungdomsskole finder du både svømmehal, springcenter, gamingrum, mountainbike-bane, vores egen kunstgræsbane og meget, meget mere. Vi holder os opdateret, vi går ikke ned på udstyr, og vi ved, hvor meget sjovere en træning er, når man har det rigtige grej.

Du kan få et overblik på denne side, men stemningen i springsalen, duften af skoven og lyden i musikrummet får du først, når du besøger os – og det er du altid velkommen.

E-Sport i verdensklasse

Ikke for at prale, men hold nu op, hvor er vores nye E-Sports lokale bare fedt!

Svømmehal

Vi har egen svømmehal med 25 meters svømmebasin, rutchebaner, udspingsbassin, sauna og koldtkar.

Kunstgræsbane

I 2017 etablerede vi et nyt stort kunstgræsanlæg med 250 LUX belysning

• 11mandsbane
  • 7mandsbaner
  • 5mandsbaner
  • bane med tekniske træningsøvelser
  • opvarmningsbane

Springcenter

Vi har topmoderne springfaciliteter med to stortrampoliner. to springgrave og en tumblingtrack. Desuden er der installeret videoforsinkelse, som vi bruger til fejlretning af spring, så du hele tiden forbedrer dig.

I en del af springcenteret er der indrettet fitness. Her er der mulighed for at træne hele kroppen igennem.

Udendørs

Udover kunstgræsanlægget råder skolen over en almindelig fodboldbane, et langt fedt MTB-TRACK. en beachvolleybane samt mount AIJ. som vel nok er DKS bedste kælkebakke og sjoveste (kæmpe) glidebane.

I vores gårdhave er der rig mulighed for afslapning, at lave lektier og nyde det gode vejr i dejlige omgivelser

Idrætshallen

Vores idrætshal bruges primært til boldspil – volleyball. håndbold. fodbold og badminton. Desuden har vi en scene. som bruges, når vi spiller drama eller har andre arrangementer på skolen. Hallen er selvfølgelig til fri afbenyttelse. når den ikke er optaget af undervisning.

Undervisningslokaler

• Klasselokaler
  • Foredragssal
  • Faglokaler til ALVERDENS valgfag

Værelser

På skolen findes der både 2, 3, 4 og 5 mands værelser. På nogle af værelserne er der håndvaske og spejle.

Opholdsstue

I skolens spillestue er der rig mulighed for at spille pool, bordfoldbold og airhockey. I fritiden er der mulighed for at slappe af i pejsestuen, hvor man bl.a. kan se TV og hygge.