Aktuelt

Hvordan ser et efterskoleår ud?

Du kommer til at opleve vildt mange ting i løbet af dit efterskoleår på Agerskov Ungdomsskole. Når vi nærmer os sommerferien, vil du tænke “er der virkelig allerede gået et år?”

Vi mangler en underviser til sorte fingre

Vi står og mangler en, som kan undervise i vores valgfag, Sorte fingre 🧰🪛🛠️🔩⚙️

Er Metal, Motor og Mekanik nogle af  ting, som du kunne har lyst at arbejde med. For det handler om at bakse med mekanikken og få tingene til at virke. For at få dét til at lykkes, skal de lærer lidt om, hvad der foregår indeni, vide hvordan de kan komme derind uden at ødelægge noget og hvordan de samler hele balladen igen.

Har du lyst til at  undervise de unge mennesker og ikke er bange for at få beskidte fingre, så kontakt Lars Hygum på: 29 91 39 75

Efterår på Agerskov Ungdomsskole

Når skoleåret starter i august og det hele er spændende og nyt, virker et år til at være lang tid, men det går lynende hurtigt, fordi der er så mange oplevelser, du skal nå at have, inden året er omme.

Vi planlægger året, så der er forskellige ting, der får lov til at “fylde” på forskellige tidspunkter. Hvis du vælger at være med til rigtig mange ting, skal du være god til at bruge din energi rigtigt, så du ikke kommer til at brænde ud – det er fedt, at der er så mange tilbud, så alle kan komme til at være med og på!

Vi laver en årskalender, som vi sender til elever og forældre, inden skoleåret starter.

Alle aktiviteter og alt undervisning kan også ses på vores intra – viggo.dk. Her vil elever og forældre også blive opdateret, når der sker ændringer – og det gør der!  For kommer der et godt tilbud eller opstår der noget aktuelt, som er godt for undervisningen, så er vi klar til at slå til!

Så forældre; følg med på viggo.dk

VIGGO

Kom på besøg - book en rundvisning