Aktuelt

Hvordan ser et efterskoleår ud?

Du kommer til at opleve vildt mange ting i løbet af dit efterskoleår på Agerskov Ungdomsskole. Når vi nærmer os sommerferien, vil du tænke “er der virkelig allerede gået et år?”

Efterskoleåret på Agerskov Ungdomsskole

Når skoleåret starter i august og det hele er spændende og nyt, virker et år til at være lang tid, men det går lynende hurtigt, fordi der er så mange oplevelser, du skal nå at have, inden året er omme.

Vi planlægger året, så der er forskellige ting, der får lov til at “fylde” på forskellige tidspunkter. Hvis du vælger at være med til rigtig mange ting, skal du være god til at bruge din energi rigtigt, så du ikke kommer til at brænde ud – det er fedt, at der er så mange tilbud, så alle kan komme til at være med og på!

Vi laver en årskalender, som vi sender til elever og forældre, inden skoleåret starter.

Opvisningsplan 2023

 

Vores elever glæder sig til at vise jer, hvad de har bruge skoleåret på at lærer. De er mega seje og har igen i år lavet en super flot opvisning.

Du kan opleve dem i forskellige haller rundt i Jylland og på Fyn.

Vi håber at se jer ude i diverse haller.

SE HELE PLANEN HER

Alle aktiviteter og alt undervisning kan også ses på vores intra – viggo.dk. Her vil elever og forældre også blive opdateret, når der sker ændringer – og det gør der!  For kommer der et godt tilbud eller opstår der noget aktuelt, som er godt for undervisningen, så er vi klar til at slå til!

Så forældre; følg med på viggo.dk

VIGGO

Kom på besøg - book en rundvisning